Het nieuwe Ado Den Haag thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is via de Twitter van de nieuwe teamkledingsponsor Errea bekend gemaakt. Het shirt wordt gekenmerkt door de groene en gele verticale banen over het shirt. Over de voorkant van het shirt lopen vier gele banen en vier groene banen. Dit zijn er meer dan bij het thuisshirt van 2010/2011, welke nog door het merk Hummel verzorgd werden. Het shirt wordt verder gekenmerkt door een klassieke V-hals, geheel in de clubkleuren van Ado Den Haag: groen/geel. Op de linkerborst staat het logo van Ado Den Haag en op de andere borst het logo van Errea.

Het logo van de nieuwe teamkledingsponsor is ook te vinden op beide mouwen, welke hetzelfde design hebben als het shirt. De binnenkant van het shirt bevat een klassiek en mooi details. Aan de binnenkant van de kraag, ter hoogte van de nek, heeft het shirt ook een echt Ado design. Deze wordt namelijk gekenmerkt door het groen/geel gebaande design en het embleem van Ado Den Haag: de iconische ooievaar. Het logo van hoofdsponsor Healthcity is bedrukt op het midden van de voetbalshirts.

 

Check hieronder een foto van het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt 2011/2012. In dit voetbalshirt speelt ADO de thuiswedstrijden in het Kyocera Stadion in de Eredivisie en in Europa! Deze kan je vanaf nu weer kopen in de voetbalshop van voetbalshirts.com en in de online voetbalshop van Subside Sports!

 

Koop het hier! OF koop het ADO shirt hier!