adidas Originals Arsenal collectie in stijl away kleuren

Arsenal draait op volle toeren als het om nieuwe collecties gaat. Bracht de club vorige week een eerbetoon aan Ian Wright, vandaag is het retro wat de klok slaat. De nieuwe adidas Originals Arsenal collectie is namelijk officieel! Helaas bevat de collectie geen retro voetbalshirt, geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '90 (Volgens de geruchten is dit volgend jaar wel het geval). Wel is de collectie in stijl van de twee populairste kleuren van het Arsenal uitshirt, namelijk blauw en geel! Zoals alle andere adidas Originals collecties van de Elite teams waarvan adidas kledingsponsor is (Manchester United, Juventus, Real Madrid en Bayern München) bevat deze lijn een T-Shirt, een hoodie, een sweater, een trainingsjack en een trainingsbroek!

Het meest opvallende item uit de collectie is het adidas Arsenal Beckenbauer trainingsjack. Het design van het trainingsjack is geïnspireerd door de Beckenbauer trainingsjacks, die door het Duitse sportmerk in de jaren '70 werd geïntroduceerd. Het adidas Originals Arsenal trainingsjack is navy blauw (door adidas ''Collegiate Navy'' genoemd) en alle details zijn dus geel. Kenmerkend aan de Beckenbauer trainingsjacks is dat de adidas strepen over de gehele lengte van de mouwen lopen. Zoals als het een echte retro collectie betaamd, staat niet het moderne Arsenal logo op het trainingsjack (en ook op alle andere items), maar een retro logo, namelijk het kanon uit het clublogo. Dit logo prijkt op de linkerborst en de adidas trefoil, het huidige Originals logo, op de andere borst. De Beckenbauer trainingsjacks worder verder gekenmerkt door de hoge hals en bevatten ook twee zakken aan de zijkanten. De sweater, de hoodie en het T-Shirt bevatten ook deze logo's op de borst. Het T-Shirt en de sweater hebben een crew neck, terwijl de hoodie natuurlijk weer is uitgerust met een capuchon. Op de achterkant van deze items prijkt ook de naam van de club in een Gotisch lettertype. De trainingsbroek heeft dezelfde stijl als het Arsenal Beckenbauer trainingsjack. De nieuwe collectie wordt gecompleteerd door adidas Originals Gazelle sneakers. De sneakers hebben dezelfde kleurencombinatie als de overige items en bevatten het retro logo van ''The Gunners'' op de lip.

De nieuwe adidas Originals Arsenal items kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsjack is € 80,-, de sweater en de hoodie € 65,-, de trainingsbroek € 85,-, het T-Shirt € 30,- en de Gazelle schoenen € 120,-. Check ook andere Arsenal producten in deze winkels!

adidas Originals Arsenal collectie in stijl away kleuren
adidas Originals Arsenal collectie in stijl away kleuren
adidas Originals Arsenal collectie in stijl away kleuren
adidas Originals Arsenal collectie in stijl away kleuren