28 september 2017

adidas lanceert zwart Manchester United jaren '80 trainingspak

In navolging van Bayern München heeft Manchester United in samenwerking met kledingsponsor adidas in het kader van een geheel nieuwe ''BLACK'' lijn een vintage jaren '80 trainingspak uitgebracht. Dit pak wordt niet door de spelers van United gedragen en is puur en alleen gelanceerd om in te shinen als echte Manchester United of vintage fan. Het nieuwe trainingspak van de club is geïnspireerd door het trainingsjack en de trainingskleding die de club had tijdens de jaren '80. Van 1980 tot 1993 was adidas namelijk ook kledingsponsor van ''The Mancunians'' en dit is sinds 2015 weer het geval. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak van de club van trainer José Mourinho.

Manchester United jaren '80 trainingsjack en trainingsbroek

Het nieuwe ''black out'' jaren '80 ICON trainingspak van Manchester United bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het jack is geïnspireerd door het adidas TANGO template. Dit betekent dat de drie strepen van adidas anders zijn dan we gewend zijn. De lopen diagonaal over de rechter schouder en zijn niet aanwezig op de linker schouder. De logo's van de club en adidas prijken in het zwart op de borst en verder bevat het Manchester trainingsjack een hoge hals met een rits tot de onderkant. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en verder is het jack uitgerust met raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen, voor de perfecte bewegingsvrijheid. In het jack zijn ook moderne accenten verwerkt. Zo zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor het jack nog strakker om het lichaam valt.

Het nieuwe Manchester United pak wordt compleet gemaakt door een ICON trainingsbroek. Ook deze broek is geheel zwart en bevat over de rechter pijp glimmende adidas strepen. Ook in deze broek zijn moderne details verwerkt. De onderkant van de pijpen bevatten namelijk enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kan doen. Ter hoogte van de kuiten bevinden zich mesh inzetstukken. Bovendien bevat de broek de gebruikelijke details. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek bevatten zakken met ritsen, waarin je spullen op kan bergen. Ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk zijn op de broek aanwezig. De broek heeft een strakke pasvorm. 

Onderdeel van deze nieuwe collectie is ook een zogenaamd Icon trainingsshirt. Dit shirt heeft vrijwel hetzelfde design als het jack, maar bevat dan het adidas logo net onder de hals.  Nogmaals, in dit pak wordt door de spelers niet getraind. Voor de trainingen hebben adidas en de club een speciaal trainingspak en Champions League trainingspak gelanceerd.

Manchester United trainingspak kopen

Het nieuwe Manchester United vintage jaren '80 trainingspak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 74,95 en de trainingsbroek € 64,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe trainingspak van United in deze winkel!

of deze SHOP