adidas en Ajax lanceren wielrenshirts in Amsterdamse kleuren

Ajax heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas een speciale wielrencollectie gelanceerd! De link tussen Ajax en wielrennen is ons wat onduidelijk, al zijn er natuurlijk genoeg wielrenners die een warm hart voor de Amsterdamse club hebben! Of zullen de mountainbikende Ajacieden in de voorbereiding op het seizoen adidas geïnspireerd hebben? Laten we het houden op een creatief van beide partijen! Amsterdam is namelijk de stad van Ajax en fietsen! Die twee werelden komen bij elkaar in de nieuwe collectie, waarvoor men Sjaak Swart bereid gevonden heeft om te poseren! Leuk!De adidas Ajax wielrencollectie bevat natuurlijk een wielrenshirt (voor zowel mannen). Dit wielrenshirt is in stijl van de kleuren van de Amsterdamse vlag en het voetbalshirt van de Amsterdammers. Het shirt is namelijk zwart en bevat drie horizontale banen op het midden, waarvan er twee rood zijn en de middelste wit. Een speciaal detail bevindt zich op de achterzijde van de collectie. Hier prijken de Andreaskruizen, terwijl op de voorkant de logo’s van adidas en Ajax staan. Uiteraard mogen de adidas strepen op de schouders niet ontbreken! Het shirt is natuurlijk uitgerust met verschillende features voor wielrenners! De achterkant bevat een zak met een rits en bovendien bevat het wielrenshirt een doorlopende rits. Het shirt kan gecombineerd worden met het cycling bib short, die dezelfde kleurencombinatie heeft als het wielrenshirt. De onderkant van het bib short is namelijk uitgerust met banen in de kenmerkende Amsterdamse kleuren!

Het Ajax cycling trainingsjack kan op het oog door als casual trainingsjack, maar dat is het niet! Het trainingsjack is namelijk gemaakt van een lichte keperstof, zoals we dat kennen van de standaard wielrenjacks en hierin is ook de adidas WIND.RDY technologie verwerkt. Dit betreft een laagje op het trainingsjack dat wind en regen tegenhoudt! Een ander kenmerk van een wielrentrainingsjack is dat het ook zakken op de achterkant bevat. Dit zijn er drie, net als op de achterkant van het wielrenshirt. Op het trainingsjack staan ook de Amsterdamse kruizen! Het trainingsjack kun je combineren met een trainingsbroek!

Last but not least bevat de collectie ook een wit T-Shirt met op de achterkant een graphic van de Amsterdamse vlag en op de voorkant een label met daarin de logo’s van Ajax en adidas!

Al met al ziet het er zeker best leuk uit! Wij zijn benieuwd of de collectie gretig aftrek vindt! De capsule collectie is wel vrij prijzig. De wielrenshirts, het trainingsjack en het cycling bib short zijn € 120,- & het T-Shirt is € 60,-! Deze kun je exclusief in de onderstaande winkels bestellen!

adidas en Ajax lanceren wielrenshirts in Amsterdamse kleuren
adidas en Ajax lanceren wielrenshirts in Amsterdamse kleuren
adidas en Ajax lanceren wielrenshirts in Amsterdamse kleuren