7 juli 2018

AC Milan trainingsshirt 2018-2019

De nieuwe AC Milan trainingstenues voor 2018-2019 zijn vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuistenue en trainingskleding van de club gelanceerd. Deze nieuwe trainingsshirts draagt de Rossoneri in de trainingen ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. Milan speelt het komende seizoen geen Europees voetbal, omdat het door de UEFA uitgesloten is. De reden hiervan is dat de club niet voldeed aan de voorwaarden van Financial Fair Play. Het nieuwe trainingsshirt is dus alleen te zien in de voorbereiding op de wedstrijden in eigen land. Puma en de in 1899 opgerichte club lanceerden drie verschillende trainingsshirts, welke geheel in stijl zijn van de clubkleuren van de plaatselijke AC! Check hieronder het design van de nieuwe training shirts!

Zwart, rood en wit AC Milan training shirt en tenue 2018-2019

De nieuwe trainingstenues van AC Milan zijn geïnspireerd door het standaard template voor de trainingsshirts van PUMA voor 2018-2019. AC Milan en Puma hebben dit seizoen een zwart, rood en wit trainingsshirt gelanceerd. We bespreken het design van het nieuwe shirt aan de hand van het zwarte shirt. De trainingskleding van PUMA heeft dit jaar een vrij simpel design. Het trainingsshirt is geheel zwart en bevat een ronde hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de gouden strip over de mouwen. Beide mouwen bevatten twee strips met een opvallend design. Ook de logo's van Puma en Fly Emirates op de trainingsshirts zijn goud. Het logo van Puma prijkt op de linker borst. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Rossoneri. Beide partijen tekenden een aantal maanden geleden een meerjarige deal. Eerder was adidas vanaf 1998 kledingsponsor van de Italiaanse club. Fly Emirates staat in het goud op het midden van het shirt. AC Milan heeft met de vliegmaatschappij al sinds 2010 een samenwerking. Het witte trainingsshirt van Milan bevat een zwarte taping over de mouwen en de logo's van Puma en Fly Emirates op dit shirt zijn rood. Het rode trainingsshirt bevat ook een zwarte taping en witte logo's van het Duitse sportmerk en Fly Emirates. Alle shirts hebben op de linker borst het logo van de Italiaanse club.

Alle AC Milan trainingstenues worden compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje, waarop ook de logo's van PUMA en de club staan. Zoals alle kleding van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsshirt. Check ook het nieuwste thuisshirt!

AC Milan trainingsshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe AC Milan trainingsshirt kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Wil je nog meer producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe AC Milan trainingsshirt direct in deze online SHOP!