21 april 2017

AC Milan trainingsshirt 2017-2018 uitgelekt

Ook de nieuwe trainingsshirts van de Rossoneri zijn inmiddels uitgelekt via het Spaanse blog todosobrecamisetas.com. Als dit ook echt de nieuwe trainingshirts en tenues van AC Milan worden, dan traint de club hierin in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en mogelijk ook de Europese wedstrijden. Het lijkt erop dat adidas en de Italiaanse club een tweetal nieuwe trainingsshirts gaan presenteren. Of de hieronder besproken shirts het daadwerkelijk worden, zullen we pas in mei weten. Dan worden de nieuwe AC Milan tenues en trainingskleding voor 2017-2018 officieel gelanceerd.

Rood en wit AC Milan training shirt en broekje 2017-2018

AC Milan krijgt waarschijnlijk een overwegend rood en overwegend wit adidas trainingsshirt voor 2017-2018. Het rode shirt zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en het witte shirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide nieuwe trainingsshirts zijn gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Beide shirts bevatten een v-hals en bevatten op de borst de logo's van de club en de kledingsponsor. Het logo van het Duitse sportmerk is op het rode trainingsshirt zwart en op het witte rood. De drie strepen van adidas op het rode shirt lijken zwart te worden en op het witte shirt zijn twee van deze strepen rood en één zwart. Verder lijken beide shirts aan de onderkant van de achterkant een band te bevatten in de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in San Siro. De trainingstenues van de plaatselijke AC kunnen waarschijnlijk gecompleteerd worden door een trainingsbroekje. Dit short zal naar verluid geheel zwart zijn met drie rode strepen van het sportmerk aan de zijkanten. Check ook het mogelijke nieuwe AC Milan trainingspak voor 2017-2018!

Of deze informatie klopt, is uiterst onzeker. De nieuwe Milan collectie zal pas mei 2017 officieel worden gelanceerd. Dan hebben we meer nieuws. Zeker is in ieder geval dat de training tenues van Milan uitgerust zullen zijn met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Milan optimaal kunnen presteren.

AC Milan trainingsshirt en tenue 2017-2018 kopen

Het nieuwe AC Milan trainingsshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf mei kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 44,95 zijn en voor kinderen € 39,95. Het bijbehorende trainingsbroekje is € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor kinderen. Wil je andere Milan producten (bijvoorbeeld van dit seizoen in de SALE) kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd en inclusief de mogelijkheid tot personalisatie.

Koop het nieuwe AC Milan trainingstenue na lancering in deze SHOP!