28 oktober 2021

AC Milan trainingspak kinderen 2021-2022

De Puma X AC Milan collectie voor dit seizoen bevat ook weer een AC Milan trainingspak 2021-2022 voor kinderen! Dit trainingspak ziet er precies hetzelfde uit als de spelers dragen tijdens de trainingen en warming-up in aanloop naar de Champions League, Coppa Italia en Serie A wedstrijden dit seizoen. Dit pak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit artikel vertellen we alles over de beschikbare AC Milan trainingspakken voor kinderen!

AC Milan training sweater en trainingsbroek

Momenteel is er slechts één AC Milan trainingspak voor kinderen beschikbaar. Dit betreft het zwart rode trainingspak, welke bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Alle trainingspakken van de profclubs die door Puma gesponsord worden, hebben dit seizoen hetzelfde template. Het enige verschil tussen deze trainingspakken is dat deze een andere kleur hebben en natuurlijk een ander logo. Het AC Milan trainingspak is geheel in stijl van de clubkleuren van de Rossoneri. De training sweater is zwart en bevat een rood vlak op de schouders. Dit vlak is kenmerkend voor het Puma template van dit seizoen. Een ander kenmerk van het design is het rode vlak aan de zijkanten van de training sweater en langs de zijkanten van de mouwen. In dit valk is een design van zwarte golven verwerkt. De training tops van AC Milan bevatten een hoge hals met een rits tot de borst. De rechterborst bevat het Puma logo en de linkerborst de badge van de club. De achterkant van de training sweater is iets langer en geeft de spelers extra bescherming. Een ander kenmerk van de trainingstrui is dat deze gemaakt is van een elastisch materiaal. Dit betreft een combinatie tussen polyester (83%) en elastaan (17%) en valt getailleerd om het lichaam. De training sweater en de trainingsbroek zijn voorzien van de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van het AC Milan trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het zowel een perfect trainingspak om in de vrije tijd te dragen als om in te trainen.

Dit AC Milan trainingspak heeft een geheel zwarte trainingsbroek. In deze trainingsbroek komen ook weer elementen terug van de sweater. Zo bevatten de zijkanten van de broek een dunne rode lijn en staan ook de logo's van de club en AC Milan op de trainingsbroek. De AC Milan trainingsbroek voor kinderen kent verder de volgende technische kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek van AC Milan bevat een tailleband om de fit van de broek mee aan te passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De broek heeft een zogenaamd taps toelopende pasvorm. Hoe meer naar beneden, hoe strakker de broek om de benen valt.

  • De onderkant van de AC Milan trainingsbroek is voorzien van enkelritsjes. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit doen.

  • Deze broek bestaat uit een combinatie van polyester (90%) en elastaan (10%) & heeft een normale pasvorm. Ook deze broek is voorzien van de Puma Dry Cell technologie.

AC Milan warming-up sweater en anthem trainingsjack

In de Puma webshop is ook de AC Milan pré match collectie beschikbaar. Dit is de collectie die de spelers dragen vlak voordat de wedstrijden beginnen. Deze collectie bevat onder andere een trainingsjack en een warming-up sweater, welke je met de trainingsbroek zou kunnen combineren. De warming-up sweater wordt gedragen tijdens het inlopen en het anthem trainingsjack wordt gedragen wanneer de spelers het veld betreden, vlak voordat de wedstrijden beginnen. De training sweater is rood en bevat evenals het trainingspak een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van deze trainingstrui bevatten een diagonale zwart band. Dit is ook de kleur van het logo van Puma en de initialen van de club op de borst. Het logo van de Milanezen is in een monochrome kleurencombinatie in de nek verwerkt. Het anthem jack heeft dezelfde kleurencombinatie, maar wordt gekenmerkt door de brede zwarte v-baan over de body. Deze band loopt deels door over de achterkant van het trainingsjack. Het jack heeft een doorlopende rits en ook dit jack bevat het logo van Puma en de initialen van de club op de borst. Het trainingsjack is bovendien uitgerust met twee zakken. Beide items bestaan voor 100% uit polyester en zijn ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie.

Je kunt dus het AC Milan trainingspak voor kinderen op verschillende manieren samenstellen: met een training sweater, trainingsjack of warming-up top. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AC Milan trainingspak voor kinderen. Deze items worden dit seizoen gedragen door spelers als Diaz, Kessie, Giroud, Ibrahimovic, Florenzi, Junior Messias, Theo Hernández, Bakayoko, Pellegrini en nog meer spelers.

AC Milan trainingspak bestellen

Het Puma AC Milan trainingspak kun je voor kinderen bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is € 64,95, maar zijn in een aantal winkels al afgeprijsd. De warming-up top en het trainingsjack zijn wat duurder, namelijk € 79,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. In deze webshops kun je ook andere AC Milan producten voor kinderen bestellen. Directe levering!

Bestel je AC Milan trainingspak voor kinderen in deze SHOP

of deze winkel

of check het trainingsjack en de warming-up top in de Puma SHOP! 

AC Milan training sweater kinderen 2021-2022

AC Milan training sweater kinderen 2021-2022

AC Milan trainingsjack kinderen 2021-2022

 AC Milan trainingsbroek kinderen 2021-2022