AC Milan trainingspak 2021-2022

AC Milan draagt tijdens het seizoen 2021-2022 een nieuw trainingspak! Vandaag lanceerde de club in samenwerking met Puma het nieuwe AC Milan trainingspak 2021-2022. Dit trainingspak wordt door het elftal van trainer Stefano Pioli gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Europese en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022. Puma heeft het nieuwe trainingspak van de ''Rossoneri'' ontworpen. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de club uit Milaan.

Zwarte AC Milan training sweater 2021-2022

Ook dit seizoen bestaat het AC Milan trainingspak weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Alle trainingspakken van Puma hebben dit seizoen een nieuw template, welke vooral tot uiting komt in een detail op de mouwen en in de logo's op de training sweater. Dit template gebruikt Puma ook voor de trainingspakken van clubs als Manchester City, PSV, Olympique Marseille en Borrusia Dortmund. De training sweater van het Puma AC Milan trainingspak 2021-2022 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band aan de bovenkant van de mouwen. Ook de binnenkant van de hals bevat een rode taping. Op de rechterborst en de schouders prijkt het Puma logo in het wit en ook het AC Milan logo op de trainingstrui is monochroom. Dit betekent dat de badge in stijl is van de kleuren van de training sweater, in dit geval zwart/wit. Het logo van AC Milan prijkt niet alleen op de linkerborst, maar ook in dehals op de achterzijde van de training sweater. Vanaf dit seizoen bevat de binnenkant van de hals ook een speciale tekst: ''First Mile transforms trash into jobs, fabricks and stuff people love – Pittsburgh – Pensylvania USA – 2010/2021.'' Voor de productie van de nieuwe voetbalshirts en trainingskleding werkt Puma samen ''The First Mile'', een organisatie die plastic reclyced en weer gebruikt voor nieuwe kleding. De AC Milan training sweater bevat opnieuw een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt.

AC Milan trainingsbroek 2021-2022

Het nieuwe Puma AC Milan trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De trainingsbroek heeft een vrij standaard design. De AC Milan trainingsbroek 2021-2022 is namelijk geheel zwart en bevat aan de zijkanten een diagonale rode band. Op de trainingsbroek staan de logo's van de club en Puma in het wit. Verder heeft de AC Milan trainingsbroek de gebruikelijke technische details:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de spelers en jij ook naar wens de pasvorm aan kunnen passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits, waarin je je spullen op kunt bergen.

  • De AC Milan trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek naar de onderkant steeds strakker om de benen valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Zowel de trainingsbroek als de training sweater zijn gemaakt van polyester. In deze stof is de Puma Dry Cell technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AC Milan trainingspak 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ibrahimovic, Donnaruma, Calhanoglu, Mandzukic en nog meer spelers en check ook het nieuwe AC Milan thuisshirt 2020-2021.

AC Milan trainingspak 2021-2022 bestellen

Het Puma AC Milan trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De training sweater is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen € 60,-. De trainingsbroek bestel je vanaf € 50,-. Check ook andere nieuwe AC Milan trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel het nieuwe AC Milan trainingspak direct in de officiële PUMA SHOP

of deze AC Milan SHOP!

of deze webshop

AC Milan trainingspak 2021-2022

Puma AC Milan trainingsbroek 2021-2022