AC Milan thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2021-2022 is officieel gepresenteerd door Puma en de Italiaanse topclub. In dit nieuwe tenue speelt AC Milan de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in San Siro in 2021-2022. Het nieuwe tenue wordt dit seizoen ook gedragen door het vrouwenelftal en de jeugdelftallen van de Rossoneri. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de AC Milan tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2018-2019 de kledingsponsor van de Rossoneri en beide partijen hebben nog een langdurig contract. Check bovendien het AC Milan uitshirt 2021-2022

AC Milan thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de energie, creativiteit en stijl van de stad Milaan. Het thema van het nieuwe tenue is dan ook ''Move Like Milan'', waarin de groei van de stad centraal staat en de stad zich steeds opnieuw uitvindt. ''Move Like Milan'' houdt rekening met tradities, maar innovatie mag natuurlijk niet ontbreken. ''Move Like Milan'' gaat over spelen met passie en elegantie. AC Milan is meer dan alleen een voetbalclub! Het AC Milan thuistenue 2021-2022 bevat uiteraard weer de verticale zwarte en rode banen. Echter hebben de banen dit jaar verschillende diktes. Deze banen staan dit jaar niet alleen symbool voor de bloeiende cultuur voor de stad, maar ook voor de moderne wolkenkrabbers die steeds meer in de stad opduiken. De stad Milaan omarmt internationale invloeden in een snel tempo, is gericht op de toekomt en is klaar voor een nieuw tijdperk voor creativiteit en innovatie! 

De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen steeds minder breed. Ook op het AC Milan thuisshirt 2014-2015 hadden de verticale banen op het tenue verschillende breedtes. Voor het design van dit tenue was adidas nog verantwoordelijk en destijds was het shirt geïnspireerd door de EXPO 2015, dat in de Italiaanse stad plaats vond. Verder is het nieuwe AC Milan tenue uitgerust met een v-hals, waarover de Rossoneri banen ook doorlopen. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met zwarte meshpanelen.  Op de rechterborst en de mouwen van het tenue staat  traditiegetrouw het logo van Puma en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief de kampioensster. Deze ster verwijst naar het winnen van de achttien kampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. Ook in 2021-2022 prijkt het logo van Fly Emirates op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij is sinds 2010 de hoofdsponsor van AC Milan en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''SEMPRE MILAN.'' 

Het nieuwe AC Milan thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop in het zilver het logo van Puma en ook het clublogo prijkt op de voetbalbroekjes. De kousen zijn zwart en bevatten een design van vijf horizontale rode banen. Op de kousen prijken bovendien de initialen van de club; ACM. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe AC Milan voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in het materiaal van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ibrahimovic, Mandzukic, Calhanogly, Tomori, Rebiç, Hernández, Bennacer, Leao en andere spelers.

AC Milan thuisshirt bestellen

Het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf €  17,95. In deze winkels kun je de AC Milan tenues lten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je AC Milan voetbalshirt altijd in deze AC Milan fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de PUMA SHOP

of deze winkel!

AC Milan thuisshirt 2021-2022

AC Milan thuisshirt 2021-2022 vrouwen

AC Milan thuisshirt 2021-2022