AC Milan trainingspak Champions League 2021-2022

AC Milan en kledingsponsor Puma hebben afgelopen week het nieuwe AC Milan Champions League trainingspak 2021-2022 gereleased. Dit trainingspak wordt door het elftal van trainer Stefano Pioli gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In het miljardenbal nemen de Milanezen het dit jaar op tegen Liverpool, Atlético Madrid en FC Porto. Het trainingspak van de ''Rossoneri'' bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

AC Milan training sweater Champions League 2021-2022

Het meest opvallende aan de AC Milan Champions League training sweater 2021-2022 is dat het logo van de club ontbreekt op de linkerborst van de trainingstrui. In plaats hiervan staan de initialen van de club in een sierlijk lettertype: ACM. Dit concept heeft Puma ook gebruikt bij het design van het AC Milan 3e shirt 2021-2022, het tenue waarin de club vooral de uitwedstrijden in de Champions League speelt. De training sweater is verder geheel rood en bevat aan de bovenkant van de mouwen twee diagonale formstripes in het zwart. Ook het logo van Puma op de rechterborst is zwart. De AC Milan training sweater bevat bovendien een hoge hals met een rits tot de borst. Het AC Milan logo is overigens wel verwerkt in de nek op de achterzijde van de training sweater. Dit betreft een monochroom logo. Het logo is namelijk in stijl van de kleuren van de training top: rood/zwart. De binnenkant van de hals van de AC Milan training sweater bevat nog een zwarte taping met daarin het logo van Puma. Bovendien is er een tekst verwerkt aan de binnenkant van de hals: ''First Mile transform trash into jobs, fabrics, and stuff people love – Pittsburgh, Pennsylvania, USA – 2020/2021.'' Alle Puma trainingskleding is gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen.

AC Milan trainingsbroek 2021-2022

Het AC Milan Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten rode formstripes en op de broek staan ook de logo's van de club en Puma. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de AC Milan trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits om spullen in op te bergen

  • Deze AC Milan Champions League trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De broek en de training sweater bestaan voor 100% uit polyester en bevatten de Puma Dry Cell technologie, welke ervoor zocht dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak worden getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie.

Deze trainingsbroek kan overigens ook gecombineerd worden met het AC Milan Champions League trainingsjack. Dit betreft een rood trainingsjack met een brede zwarte v-baan over de borst. De linkerborst van dit jack bevat ook de initialen van de club. In de voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden draagt AC Milan het zwarte trainingspak. 

AC Milan trainingspak bestellen

Het Puma AC Milan Champions League trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De warming-up sweater is € 80,- en de trainingsbroek bestel je voor € 60,-. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan trainingspak direct in de officiële PUMA SHOP

of deze SHOP

of deze AC Milan SHOP!

of deze webshop

AC Milan training sweater Champions League 2021-2022

AC Milan trainingsbroek Champions League 2021-2022