11 mei 2021

AC Milan trainingsjack 2021-2022

Tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in San Siro dragen de spelers van AC Milan het nieuwe trainingsjack. Dit jack is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie, welke vandaag door de club en kledingsponsor Puma gelanceerd is. Naast dit nieuwe trainingsjack bevat de trainingscollectie van de Rossoneri ook een nieuw trainingsshirt en een trainingspak. Dit trainingsjack wordt dus niet tijdens de trainingen gedragen, maar enkel en alleen wanneer de sterren van AC Milan het veld betreden.

AC Milan anthem trainingsjack 2021-2022

Het zogenaamde AC Milan anthem of prematch trainingsjack heeft dit seizoen een retro design. Het zwarte trainingsjack bevat namelijk een brede v-baan over het midden. Deze rode band loopt ook deels door over de bovenkant van de mouwen naar de achterkant van het trainingsjack. Op de achterkant is de rode band horizontaal op het trainingsjack aangebracht. Verder heeft het trainingsjack dit seizoen weer een hoge hals met een doorlopende rits en bevat het zogenaamde slip in zakken aan de zijkanten. Dit is handig om eventuele spullen in op te bergen. De logo's van AC Milan en Puma staan in het zilver op de borst. Boven het AC Milan logo prijkt een ster, welke verwijst naar het winnen van de 18 Serie A titels. In tegenstelling tot de andere trainingskleding van de club uit Milaan is dit trainingsjack uitgerust met een extra laagje. In dit laagje is de zogenaamde Puma windCell technologie verwerkt. Deze technologie beschermt de spelers tegen wind en houdt het lichaam bovendien op temperatuur. De sofshell stof van het trainingsjack beschermt ook tegen vuil en regen. De mouwen en de onderkant van het jack zijn uitgerust met een zoom, zodat het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam.

AC Milan retro trainingsjack 2021-2022

Het nieuwe AC Milan anthem trainingsjack 2021-2022 is niet het enige trainingsjack uit de nieuwe collectie van Puma. Puma heeft namelijk ook weer een retro fashion collectie van AC Milan uitgebracht, de zogenaamde FtBlCulture lijn. Waar het anthem trainingsjack meer functioneel is, zijn de FtBlCulture trainingsjacks en vesten ook perfect om casual te dragen. Ook deze vesten hebben een retro look. Het vest is door Puma in het rode en zwart gelanceerd en bevatten op de mouwen een design van chevronblokken, welke deze jacks de retro look geven. Op de rechterborst van de jacks staat het Puma Sportswear logo en de linkerborst van de vesten bevatten het AC Milan logo, zonder de kampioensster. De FtBL Culture jacks hebben ook twee zakken en zijn zowel met als zonder capuchon beschikbaar. De achterkant van deze jacks bevatten nog een speciale graphic print van kriskras lijnen en een bekende leus van de supporters van AC Milan; WE THE FIRE. Deze jacks zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester.

AC Milan trainingsjack bestellen

De nieuwe AC Milan trainingsjacks 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen en kinderen. Het anthem jack is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 79,95. De FtBLCulture jacks zijn beschikbaar vanaf € 65,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe AC Milan trainingsjacks direct in de officiële PUMA SHOP

of deze AC Milan SHOP!

of deze webshop

AC Milan anthem trainingsjack 2021-2022

AC Milan vest 2021-2022