29 juli 2020

AC Milan trainingsjack 2020-2021

Vandaag hebben AC Milan en kledingsponsor Puma de nieuwe collectie van de Italiaanse club gelanceerd. In de nieuwe AC Milan trainingscollectie en de collectie rondom het AC Milan thuisshirt draait alles om de Galleria Vittorio Emaunuele II, de oudste shopping mall van Italië gelegen in het stadscentrum van Milaan. Dit is ook het thema van het AC Milan anthem trainingsjack 2020-2021. Dit jack wordt door de spelers van AC Milan gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in 2020-2021.

AC Milan anthem trainingsjack 2020-2021

Het AC Milan trainingsjack 2020-2021 is in stijl van de clubkleuren van de Rossoneri. De body van het trainingsjack is zwart en de mouwen zijn overwegend rood. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met een all-over print, geïnspireerd door de de architectuur en de vloer van de Vittorio Emanuele II, de oudste shopping mall van Italië. De naam van de mall is een eerbetoon aan de eerste koning van Italië en de opvallende architectuur en het design van het gebouw is onderdeel van het erfgoed van de stad Milaan. Casper Stylsvig, Chief Revenu Officer van Milaan, reageert op het design: ‘’De AC Milan collectie is dit jaar symbolisch en staat voor de trots van de miljoenen fans van AC Milan over de gehele wereld. Het design is een eerbetoon aan de traditie, cultuur en de iconische architectuur, die synoniem staan voor de mooie stad Milaan. De stad staat voor innovatie, saamhorigheid en integriteit. Puma heeft al deze elementen verwerkt in onze nieuwe collectie.’’

 Het AC Milan trainingsjack bevat verder een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten. Op de rechterborst van het trainingsjack prijkt de cat van Puma in het zilver en de linkerborst bevat het AC Milan logo, inclusief de gouden ster. Het trainingsjack is geen onderdeel van het AC Milan trainingspak, maar kun je wel perfect combineren met de trainingsbroek van het trainingspak. Deze is namelijk zwart met een rode taping aan de zijkanten. Alle trainingskleding van AC Milan bevat dit jaar weer de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AC Milan trainingsjack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zlatan, Rebic, Calhanoglu, Donnaruma, Hernandez, Bennacer, Paqueta en nog meer spelers.

AC Milan trainingsjack bestellen

Het nieuwe AC Milan trainingsjack 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsjack € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 14 en 176) is het trainingsjack € 69,95. 

Bestel het AC Milan trainingsjack direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

AC Milan trainingsjack 2020-2021