18 mei 2017

AC Milan keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe AC Milan keepersshirt en tenue voor 2017-2018 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Serie A club. Dit nieuwe shirt wordt door Donnaruma, Storari en Plizari gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europa League thuiswedstrijden in San Siro gedurende dit seizoen. Evenals de eerder gelanceerde keepersshirts van Bayern München en Manchester United is het nieuwe keeper shirt van AC Milan ook gebaseerd op het adidas REVIGO 17 template. Het nieuwe keepersshirt van Milan heeft ook nog eens bijna dezelfde kleur als het keepersshirt van United. Check hieronder alle details.

Groene AC Milan keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AC Milan keepersshirt voor 2017-2018 is overwegend groen. Dit is een donkerdere tint groen dan het nieuwe voetbalshirt van de keepers van United. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de brede v-hals in het wit en ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn wit. Dit is geheel in stijl van het adidas REVIGO 17 template. Verder is er eigenlijk weinig spannends aan dit nieuwe template van het Duitse sportmerk. De linker borst van het nieuwe keepersshirt is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het performance logo van adi. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de in 1899 opgerichte club en blijft dit tot 2023. Op het midden van het keepersshirt staat hoofdsponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij is shirtsponsor vanaf 2010 en het contract loopt in ieder geval nog tot 2020. Het nieuwe keeperstenue van Milan wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. Verder staan ook de logo's van de Italiaanse club van trainer Montella en het performance logo van de Duitse kledingsponsor op de keepersbroekjes. De kousen zijn een combinatie van wit en groen.

Zoals alle keeperskleding van adidas zijn ook de nieuwe keeperstenues van AC Milan uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2017-2018.

AC Milan keepersshirt kopen

Het nieuwe AC Milan keepersshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 74,95 en voor volwassenen € 94,95. In deze winkels heb je de mogelijkheid het nieuwe keeper shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de keepers van Milan. Andere AC Milan producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Scoor het nieuwe AC Milan keepersshirt in DEZE SHOP!