De nieuwe voetbalshirts van Ajaccio voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Franse voetbalclub. Dit is de eerste keer dat Adidas de shirts van AC Ajaccio produceert. De voetbalshirts bevatten een aantal details welke speciaal voor de club zijn bedoeld. De club uit de grootste stad van het eiland Corsica komt uit in Ligue 2 van Frankrijk. In het seizoen 2015-2016 werd het team 17e en hierdoor speelt het dit jaar wederom op het tweede niveau van Frankrijk. De club werd opgericht in 1910 en heeft in het Stade Francois Coty zijn thuisbasis. Enkele spelers uit de selectie van AC Ajaccio zijn Johan Cavalli, Benoit Pedretti en Dennis Oliech.

AC Ajaccio thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Ajaccio thuisshirt voor 2016-2017 is traditioneel rood en wit gestreept. De verticale witte strepen zijn breder dan de rode strepen. De mouwen van het Ajaccio shirt zijn volledig wit met over de schouders de 3 strepen van Adidas in het rood. De witte v-hals bevat een dun rood lijntje. Onder de oksels bevindt zich een dikke rode baan met daarop het hoofd van een Mormoonse man. Deze man is ook terug te vinden op de vlag van het eiland corsica en in het logo van de club Ajaccio. De badge van Ajaccio is op de linkerborst geplaatst en het logo van Adidas is in het midden onder de v-hals terug te vinden. Een aantal sponsors van Ajaccio zijn op de shirts aangebracht zoals, Rocca Transports, Air Corsica, Corse-du-Sud (een Frans departement op het eiland Corsica) en Corse Corsica. De achterkant van het Ajaccio thuisshirt is volledig wit met in de kraag de letters AC Ajaccio. Het voetbalbroekje is volledig wit met aan de zijkanten de 3 Adidas strepen in het rood. Ook de onderkant bevat een dun rood lijntje. Ook zijn de pijpen voorzien van de logo's van het team en de kledingsponsor. Witte kousen met rode strepen en het logo van Adidas maken het AC Ajaccio tenue 2016-2017 compleet.

AC Ajaccio uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Ajaccio uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde design als het thuisshirt. Het uitshirt is donkerrood en heeft nog donkerder rode banen horizontaal over het shirt. De v-hals heeft aan de voorkant een dun wit streepje. Over de schouders lopen de bekende 3 strepen van Adidas. Ook de sponsors van Ajaccio versieren de voorkant van het uitshirt. Aan de zijkanten op het donkerrode vlak is de Mormoonse man terug te vinden. De achterkant is egaal rood met in de kraag de letters AC Ajaccio. Een rood voetbalbroekje en rode kousen maken het uittenue voor 2016-2017 compleet. De logo's van de club en kledingsponsor zijn hierop aangebracht.

AC Ajaccio 3e shirt 2016-2017

Ook het 3e shirt van AC Ajaccio voor het seizoen 2016-2017 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuis- en uitshirt. Het 3e shirt is volledig zwart en heeft een diagonale paarse band over de voorkant van het shirt. Het paars is ook aangebracht op de zijkanten van het 3e shirt. Het hoofd van de Moormoonse man versiert dit paarse gedeelte van het shirt. De sponsors zijn in het wit op het 3e shirt te zien. Uiteraard het logo van Ajaccio op de linker borst en dat van Adidas in het midden van het shirt. De kousen en het broekje zijn ook volledig zwart. Het broekje bevat de logo's van de Franse club en Adidas. De sokken zijn alleen voorzien van het Adidas embleem.

Het nieuwe Ajaccio voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Franse club kopen. Alle andere voetbalshirts voor 2016-2017 check je bij Subside Sports!



Ajaccio -thuisshirt -2016-2017


Ajaccio -uitshirt -2016-2017

Ajaccio -3e -shirt -2016-2017