SKU: HE1452

Koop hier het officiële België WK 2022 trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit België trainingspak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak die de spelers van België dragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in de periode 2022-2023. Het België trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

De België training sweater 2022-2023 is geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De bovenkant van de hals bevat een extra vlak, waarin de rits verstopt kan worden.  Op de borst van de training sweater prijken de logo's van de Belgische voetbalbond en adidas. Het logo van adidas betreft het 3BAR logo. Dit logo bevat drie diagonale blokken en is rood. De drie adidas strepen lopen alleen over de onderkant van de mouwen en zijn rood. De mouwen van deze training sweater zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De België training sweater 2022-2023 bevat aan de onderkant duimgaten, zodat deze nog strakker om het lichaam valt en de pasvorm heeft van een handschoen. Verder bevat de trainingssweater een extra coating, welke de wind tegen houdt.

De België trainingsbroek 2022-2023 is geheel zwart en aan de zijkanten drie adidas strepen in het rood. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en verder bevat de broek mesh inzetstukken, voor een perfecte ventilatie. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat de je broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Op de broek staan bovendien de logo's van de KBVB en adidas. Het logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond betreft een nieuw logo. Dit betreft het logo ter ere van het 125 jarig bestaan. Het België trainingspak 2022-2023 bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het officiële adidas België trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen te bestellen. 

Koop deze producten