België voetbalshirt 2020-2021 - kinderen

Koop hier het nieuwe thuisshirt van de Rode Duivels voor kinderen. Dit tenue kan je bestellen voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit voetbalshirt speelt het Belgische nationale elftal de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021, inclusief de Nations League wedstrijden. 

Het België voetbalshirt voor 2020-2021 bevat een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van rode en zwarte verfstrepen over de body van het tenue. Deze strepen vormen samen de letter B. Deze B is ontworpen door twee kunstenaars: Musketon & 2SHY. Deze B staat symbool voor het land en de spelers die het tenue dragen. Verder bevat het tenue ook meer accenten uit de kleuren van de Belgische vlag. De v-hals is een combinatie van zwart en geel en deze kleuren zijn ook weer te vinden aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst van het België tenue is uitgerust met het logo van de Belgische voetbalbond. Dit betreft een geheel nieuw logo ter ere van het 125 jarig bestaan. De andere borst bevat het logo van adidas in het geel. De flitsende letter B is ook verwerkt op de achterkant van het tenue, onder de kraag. Het België tenue is verder uitgerust met rode adidas strepen. Deze zijn te vinden aan de zijkanten van het tenue en zijn zwart. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Vertonghen, Lukaku, Mertens, De Bruyne, Alderweireld, Nainggolan, Hazard, Fellaini, Witsel en andere sterspelers. 

Het België KIDS  tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.