Merk: SKU: 58549218

Bestel hier het officiële Macron Armenië uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het Armeense voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt wordt ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden. Het Armenië voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Armenië uitshirt 2022-2023 is okergeel en bevat een all-over print van een typisch Armeens patroon. Het voetbalshirt bevat een y-hals en ter hoogte van de oksels bevindt zich een rode lijn. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond. De binnenkant van de hals bevat een label in de kleuren van de nationale vlag en ook op de achterzijde van het tenue staat de nationale vlag. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Mandarijnkraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de voetbalbond. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • 100% polyester

Klik direct op de buttons om het Armenië uitshirt voor volwassenen te bestellen.