Merk: SKU: 58549227

Bestel hier het Macron Armenië anthem trainingsjack 2022-2023 voor volwassenen. Dit betreft het trainingsjack dat de spelers van het Armeense voetbalelftal dragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de interlands in de periode 2022-2023. Het Armenië trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het trainingsjack van Armenië is volledig zwart en bevat op de borst de logo's van Macron en de nationale voetbalbond. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met een diagonale gouden lijn. Op de achterzijde van het trainingsjack staat de naam van het land en prijkt ook de nationale vlag. Ideaal trainingsjack voor de echte fan van Armenië. Heerlijk om casual te dragen! Dit trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Doorlopende rits
  • Zakken met ritsen 
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de voetbalbond. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • 100% polyester

Klik direct op de buttons om het Armenië trainingsjack 2022-2023 voor volwassenen te bestellen.