Zweden vrouwen voetbalshirts WK 2023

Adidas en de Zweedse voetbalbond hebben vandaag de nieuwe Zweden WK 2023 vrouwen voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt het Zweedse vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2023-2024. Tijdens de poulefase van het wereldkampioenschap in Australië en Nieuw Zeeland speelt het Zweedse vrouwenteam tegen Zuid-Afrika, Italië en Argentinië. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Zweden dames voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2013 een samenwerkingsverband met de Zweedse voetbalbond.

Zweden vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Zweden WK 2023 dames uitshirt betreft een custom made voetbalshirt, welke alleen door het vrouwenteam gedragen wordt en niet door de mannen. Het mannenelftal van Zweden draagt tijdens de interlands op vreemde bodem het Zweden uitshirt 2022-2023.

Het Zweden dames uitshirt is geïnspireerd door de uitgestrekte gletsjerrivieren en de ijskappen die overal in het Scandinavische land te vinden zijn. Het voetbalshirt is blauw en bevat een print van lichter blauwe vlekken met een bewegend effect, welke symbool staat voor de schoonheid en het belang van gletsjers. De gele accenten op het voetbalshirt zijn een verwijzing naar de andere kleur van de Zweedse vlag. De ronde hals is geel en ook de band aan de onderkant van de mouwen, de adidas strepen op de schouders en de taping op de zijkanten van het tenue zijn geel. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De andere borst is uitgerust met het logo van de Zweedse voetbalbond, de Svenska Fotbollförbundet (SvFF). In de nek op de achterzijde van het Zweden vrouwen uitshirt staat de naam van het land: SVERIGE. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw of geel voetbalbroekje met adidas strepen in een contrasterende kleur op de zijkanten. Ook de band aan de onderkant van de achterkant van het voetbalbroekje heeft een contrasterende tint. De kousen van het tenue zijn geel of blauw met adidas strepen in de contrasterende kleur. Op de voetbalsokken staat ook weer de naam van het land.

Zoals alle adidas tenues zijn de Zweden vrouwen voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Zweden dames voetbalshirt bestellen

De Zweden vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 40,- en de kousen zijn € 23,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 69.95
Bestellen >

Zweden vrouwen uitshirt 2023-2024

Zweden vrouwen uitshirt 2023-2024