Zweden trainingsshirt en polo Euro 2020

Het nationale voetbalelftal van Zweden draagt tijdens Euro 2020 een nieuw trainingsshirt en een nieuwe polo. Het trainingsshirt wordt door het Zweedse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK wedstrijden en overigen interlands gedurende 2020-2021. De polo wordt door de selectie gedragen tijdens het reizen naar deze wedstrijden. Vaak wordt de polo onder het presentatiepak gedragen. Het presentatiepak is namelijk het trainingspak dat de spelers van het Zweedse voetbalelftal dragen tijdens het reizen of het verblijf in het hotel. We bespreken ze natuurlijk allebei kort.

Zweden trainingsshirt 2020-2021

Het trainingsshirt van Zweden is, evenals alle andere trainingskleding van adidas, gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Dat is niet zo heel spannend. Een kenmerk van dit template is de iets hogere, ronde hals van de trainingsshirts en de kortere adidas strepen op de mouwen. De strepen hebben op beide mouwen een andere kleur. Op de rechtermouw van het trainingsshirt zijn deze geel en op de andere mouw zijn deze blauw. Verder is het Zweden trainingsshirt voor 2020-2021 donkerblauw. Op de borst van het trainingsshirt staan de logo’s van de voetbalbond en adidas. Het Zweden trainingsshirt kan perfect gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje. Dit broekje heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsshirt. In de nieuwe Zweden training tenues is ook een nieuwe technologie verwerkt. Dit betreft de adidas AeroReady technologie. Dit is de opvolger van de Climalite technologie en zorgt voor vochtabsorbatie, verkoeling en ventilatie.

Zweden polo 2020-2021

De nieuwe polo voor het Zweedse voetbalelftal heeft eigenlijk hetzelfde design als het trainingsshirt. De ronde hals is alleen ingeruild voor een polokraag met twee knopen. Waar het trainingsshirt voor 100% uit polyester bestaat, is de polo gemaakt van een combinatie van katoen (58%) en polyester (42%). Op de borst van de polo staan ook weer de logo’s van adi en de voetbalbond en in de polo is ook de AeroReady technologie verwerkt. Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe trainingsshirt en de polo, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Isak, Berg, Forsberg, Granqvist, Lindelöf en andere sterspelers.

Zweden trainingsshirt en polo kopen

Het Zweden EK trainingsshirt en de polo kun je vanaf nu alleen voor volwassenen kopen. De prijs van beide items is € 44,95. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer andere Zweden adidas Euro 2020 producten in de onderstaande winkels.

Bestel het nieuwe Zweden trainingsshirt in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Zweden trainingsshirt EK 2020

Zweden polo EK 2020