Willem II voetbalshirts 2022-2023

Willem II en kledingsponsor Robey Sportswear hebben vandaag de nieuwe Willem II voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Willem II de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Willem II op de zeventiende plaats in de Eredivisie en degradeerde daardoor naar de Keuken Kampioen Divisie. Ook dit seizoen is Robey Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Willem II voetbalshirts en trainingskleding. Het Rotterdamse sportmerk is sinds medio 2014 de kledingsponsor van de Brabantse voetbalclub.

Willem II thuisshirt 2022-2023

Het Willem II thuisshirt 2022-2023 bevat weer de traditionele verticale witte, donkerblauwe en rode banen. De basiskleur van de body van eht voetbalshirt is wit en hierover heen lopen donkerblauwe en rode banen. Dit seizoen bevatten de banen een all-over print van geometrische blokken. Hoewel de blokken veel weg hebben van de iconische Tetris blokjes, staan deze symbool voor de letter T van Tilburg. De banen worden ter hoogte van de borst onderbroken door het logo van de verschillende hoofdsponsors: Tricorp Workwear, Max ICT, Avec & Fier. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn overwegend wit en bevatten een dunnere rode en donkerblauwe lijn. Het logo van Robey Sportswear prijkt in het wit op de rechterborst en in het zwart op beide mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterkant van het tenue is het stadswapen van Tilburg geborduurd. Hier prijkt ook een deel van het clublied: ''Willem II, Willem II, met je beroemde kleuren.'' De linkermouw bevat het logo van TOTO en op de achterzijde van het thuistenue staat het logo van BTT. Het Willem II thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een navy blauwe band. Op de tailleband prijkt in het rood de naam van de stad: TILBURG. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenzijde een rode en navy blauwe band. Op de kousen prijkt ook het klavertje vier.

Willem II uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Willem II uitshirt 2022-2023 is dit seizoen geïnspireerd door de Tilburgse vlag. Deze vlag wordt gekenmerkt door een geel kruis op een blauwe achtergrond. Dit is ook het design van het Willem II uitshirt. Het voetbalshirt is blauw en bevat op de voorkant een geel kruis. Verder is het tenue uitgerust met een all-over print van de stad Tilburg. Deze plattegrond loopt als aderen over het blauw/gele Willem II uitshirt. Op de onderzijde van het tenue kun je ook het stadion van de club (Koning Willem II Stadion) vinden, welke aangeduid is als WII. De linkerborst bevat het nieuwe Willem II logo en de rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Robey Sportswear. Willem II draagt dit seizoen vier verschillende sponsors op de voorkant van het tenue. Iedere periode dragen de Tilburgers een andere sponsor op het tenue.  Het Willem II uittenue is uitgerust met een witte V-hals en de baan op de mouwen is donkerblauw. De linkermouw bevat het logo van TOTO. Het Willem II uittenue is ook uitgerust met verschillende details. Op de achterzijde van het Willem II uitshirt is het stadswapen geborduurd en daaronder staat ook de tekst: ''Willem II, Willem II met je beroemde kleuren.'' Het Willem II uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe baan. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Robey. De tailleband bevat de naam van de stad: TILBURG. De kousen zijn donkerblauw en bevatten aan de bovenzijde een gele band. Op de sokken staat ook de naam van de stad met een geel klavertje vier.

Zoals alle tenues van Robey zijn de Willem II voetbalshirts uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Willem II voetbalshirt bestellen

Het Robey Willem II uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 67,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 59,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 24,95 en de kousen zijn € 14,95. In deze winkels kun je de Willem II tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het nieuwste Willem II voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Willem II thuisshirt 2022-2023

Willem II thuisshirt 2022-2023

Detail Willem II thuisshirt 2022-2023

Willem II uitshirt 2022-2023

Willem II uitshirt 2022-2023

Willem II uitshirt 2022-2023

Willem II uitshirt 2022-2023