Willem II thuisshirt 2020-2021

Willem II en kledingsponsor Robey Sportswear hebben nu ook het nieuwe Willem II thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus #OURNEWPHASE. In dit tenue speelt het team van trainer Adrie Koster de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in het Koning Willem II Stadion gedurende 2020-2021. De Tilburgers eindigden afgelopen seizoen op een vijfde plaats en spelen na vijftien jaar weer Europees voetbal. Ook dit seizoen is Robey kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het Rotterdamse sportmerk sinds 2014.

Willem II thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Willem II thuisshirt 2020-2021 is deels geïnspireerd door het voetbalshirt van 1998-1999, het seizoen waarin de club onder leiding van Co Adriaanse in de Champions League speelde. Het tenue wordt uiteraard gekenmerkt door de blauwe, witte en rode, verticale banen over het tenue. Daarnaast is het tenue uitgerust met een gevouwen kraag met zilveren strepen. Dit design komt ook terug in het v-design onder de rechte hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Robey Sportswear in het wit/zilver en het gouden klavertje vier van Robey prijkt ter hoogte van de linkerschouder. Het thuistenue van de Brabanders bevat echter nog meer details. In de nek op de achterkant van het tenue bevindt zich het wapen van de stad met daaronder een zin uit het clublied: ‘’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed.” Op het midden van het Willem II thuisshirt 2020-2021 prijkt dit jaar het logo van hoofdsponsor DESTIL PROLIANS en dit logo bevindt zich ook boven het clubembleem op de linkerborst. Het logo van Willem II heeft dit seizoen een metallic look. Andere sponsoren op het voetbalshirt zijn TOTO en Brussel Airport. 

Het Willem II thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop ook de logo’s van de club en Robey. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band met zilveren strepen. Op de kousen prijkt ook de naam van de club met het klavertje vier in het zilver. Alle tenues van Robey Sportswear zijn dit seizoen uitgerust met de ByDrey technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Willem II thuisshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Llonch, Pavlidis, Köhn, Peters, Holmen, Köhlert, Nunnely, Gladon en nog meer spelers. Check ook het Willem II uitshirt 2020-2021.

Willem II thuisshirt kopen

De nieuwe Willem II thuisshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts van Willem II bestel je al vanaf € 59,95. In deze winkels kun je het tenue van Willem II ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Willem II voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of check de nieuwe Robey trainingskleding in deze winkel! 

Willem II thuisshirt 2020-2021

Willem II thuisshirt 2020-2021