Vitesse thuisshirt 2019-2020

Vitesse en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe thuisshirt gepresenteerd met de leus: ''Ernhemse Trots.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Leonid Sloetski de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het Gelredome gedurende 2019-2020. Nike is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Arnhemse club. Beide partijen tekenden een contract voor vier seizoenen. Eerder was het Amerikaanse sportmerk al in de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 kledingsponsor van de club. Nike vervangt Macron als teamwearsponsor.

Vitesse thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het voetbalshirt van de Arnhemmers wordt gekenmerkt door de verticale, gele en zwarte banen over het shirt. De voorkant van het voetbalshirt van Vitesse bevat over de voorkant twee verticale, zwarte banen. De banen zijn bovendien uitgerust met flitsende strepen aan de zijkanten. Verder is het tenue overwegend geel. Het shirt is uitgerust met een V-hals en in de kraag staat de naam van de stad: ARNHEM. Dit komt ook terug op de achterkant van het tenue. Hier staat de naam van de stad, samen met de adelaars uit het logo van de club. Het nieuwe voetbalshirt is dan ook een ode aan Arnhem. Op haar website zegt de club het volgende over het tenue: ''Arnhem en Vitesse zijn onderdeel van een rijk Gelders verleden. Arnhemmers zijn trots, stille genieters. Trots op de omgeving, de historie en haar karakteristieke eigenschappen. Inzet en vechtlust hebben ervoor gezorgd dat de kansen die voorbij kwamen benut werden. Zo ontstond de infrastructuur, de architectuur en de instituten die de stad en de omgeving rijk is, zoals Musis Sacrum, de trolleybussen, Papendal, Eusebius, de berenkuil, Koninklijke Burgers’ Zoo, het Nederlands Openlucht Museum, Airborne Museum Hartenstein en de bekende bruggen. Vitesse is trots op Ernem!''

Op de rechterborst van het tenue staat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. De nieuwe hoofdsponsor van Vitesse is Succesparken. Het logo van de shirtsponsor staat op de rechtermouw. De achterkant van het Vitesse thuisshirt bevat het logo van PRINS Petfoods. Het Vitesse thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met zwarte accenten. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Vitesse tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Serero, Matavz, Linssen, Gong, Buitink en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2019-2020. 

Vitesse voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2019-2020 kan je vanaf nu voor volwassenen en voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 70,- en voor kinderen € 60,-. In de onderstaande webshops kan je het Vitesse voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse shirt altijd in deze SHOP!

Vitesse voetbalshirt 2019-2020