UD Las Palmas voetbalshirts 2020-2021

UD Las Palmas en kledingsponsor Hummel hebben deze week de nieuwe UD Las Palmas voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Gran Canaria de Segunda Division/ La Liga 2 wedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Spaanse club. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds de zomer van 2019.

Las Palmas thuisshirt 2020-2021

Het Las Palmas thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer geheel geel met enkele blauwe accenten. Het tenue bevat een ronde hals met daaronder een lijn in de vorm van een v. De blauwe lijn komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de iconische chevrons van Hummel aan de zijkanten van het tenue zijn blauw. De rechterborst van het tenue bevat het logo van Hummel en Gran Canaria is de shirtsponsor van de club. De naam van het eiland prijkt op het midden van de tenues. De linkerborst is voorzien van het clublogo. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met gele chevrons. De kousen zijn geel met blauwe details.

Las Palmas uitshirts 2020-2021

Las Palmas heeft dit seizoen twee verschillende uittenues. Het reguliere uitshirt is blauw met aan de zijkanten een brede gele taping. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is geel en hetzelfde geldt voor het onderste deel van de v-hals. De Hummel trademark tekens staan in het blauw op de zijkanten van het tenue en de logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het meest opvallende tenue van Las Palmas is het derde voetbalshirt. Dit tenue is roze en bevat een design van dunne, verticale strepen, die verschillende breedtes hebben. Alle logo’s op het tenue zijn wit en ook de chevrons van Hummel op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleur. Het derde shirt van Las Palmas wordt compleet gemaakt door een roze broekje en roze kousen.

De nieuwe Las Palmas tenues kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Las Palmas voetbalshirts 2020-2021