Las Palmas voetbalshirts 2019-2020

Las Palmas en de nieuwe kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Spaanse Segunda Division en de Copa del Rey gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen is Hummel weer kledingsponsor van de club uit Las Palmas. Het Deense sportmerk neemt het stokje over van het Italiaanse merk Acerbis. Hummel was ook al in de periode 2012-2014 kledingsponsor van UD Las Palmas.

Las Palmas thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Las Palmas thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend geel, met uitzondering van de zijkanten van het tenue. Deze is blauw. Het voetbalshirt van Las Palmas is verder uitgerust met een blauwe V-hals. De Hummel trademark tekens op de mouwen zijn zilver. Op de borst prijken de logo's van de club en Hummel. Onder het logo van de club staat het getal 70 en dit verwijst naar het 70 jarig bestaan. De zijkanten van het tenue bevatten ook nog een speciaal detail. Hier zijn alle logo's uit de geschiedenis van de club verwerkt. Gran Canaria prijkt op het midden van het tenue. Het tenue van Las Palmas wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met gele band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Las Palmas uitshirt 2019-2020

Het Las Palmas uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is rood met gele details. De V-hals is geel, evenals de brede band aan de zijkanten van het tenue en de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de onderkant een gele band. De kousen zijn rood met een gele band aan de bovenkant en de gele chevrons van Hummel op het midden.

Las Palmas voetbalshirt bestellen

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Las Palmas alleen te bestellen in de fanshop van de Spaanse club. ben je op zoek naar voetbalshirts van andere Spaanse clubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit de Spaanse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je La Liga voetbalshirt in DEZE WEBSHOP