Turquoise Liverpool trainingspak 2020

Liverpool en New Balance hebben vandaag het (waarschijnlijk) laatste Liverpool trainingspak van New Balance gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door The Reds gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020, ter voorbereiding op de Premier League en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2020. Vanaf 1 juni 2020 wordt Nike de nieuwe kledingsponsor van de Champions League winnaar. Om die reden betreft dit pak waarschijnlijk het laatste New Balance trainingspak van de club. New Balance verzorgde sinds 2015 de tenues en trainingskleding van het keurkorps van manager Jürgen Klopp.

Het laatste Liverpool trainingspak van New Balance

Het nieuwe Liverpool trainingspak 2020 bestaat weer uit een trainingstrui (midlayer) en een strakke trainingsbroek. Vooral de nieuwe Liverpool trainingstrui heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk turquoise (door New Balance ''Tidepool'' genoemd). Alle logo's op het nieuwe Liverpool trainingspak zijn zwart. De rechterborst bevat het New Balance logo in het zwart en de andere borst het Liverpool logo en het logo van sponsor AXA. AXA staat als sponsor op de trainingskleding van The Reds. Op de voetbalshirts staat een andere sponsor, namelijk Standard Chartered. Het verzekeringsbedrijf en Liverpool tekenden begin dit seizoen een contract voor meerdere seizoenen, wat betekent dat het bedrijf ook volgend seizoen op de trainingskleding van Nike zal staat. De trainingstrui van Liverpool bevat verder een hoge hals met een rits tot de borst en heeft lange mouwen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een zwart vlag met een soort haaientanden. Dit design is geïnspireerd door het Liverpool logo. De midlayer heeft een strakke pasvorm.

Het nieuwe Liverpool trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De logo's op de Liverpool New Balance trainingsbroek voor 2020 zijn wit. Verder heeft de broek de gebruikelijke kenmerken. De trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevat aan de bovenkant een tailleband. Met deze tailleband kan de fit van de trainingsbroek aangepast worden. De Liverpool trainingsbroek heeft verder een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunt doen. Zoals alle pakken van New Balance is het nieuwe Liverpool pak uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het laatste Liverpool New Balance trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Virgil van Dijk, Salah, Mané, Minamino, Wijnaldum, Firmino en nog meer sterspelers.

Liverpool trainingspak 2020 bestellen

Het turquoise Liverpool trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De trainingstrui is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 39,95. Het pak is vanaf nu beschikbaar in de maten 122, 134, 146, 158, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwe Liverpool trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Liverpool trainingspak 2020