Southampton FC thuisshirt 2021-2022

Southampton en Hummel hebben vandaag het nieuwe Southampton FC thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue spelen ''The Saints'' de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het St. Mary Stadium gedurende 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Hummel de kledingsponsor van de Premier League club. Beide partijen tekenden een overeenkomst van vijf seizoenen, waardoor het Deense sportmerk in ieder geval tot de zomer van 2026 verantwoordelijk is voor de productie en het design van de Southampton FC voetbalshirts. Hummel volgt per direct Under Armour op als kledingsponsor.

Southampton thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Southampton thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het DNA van de club en staat bovendien in het teken van de verhuizing van het oude stadion (the Dell) naar het St. Mary's Stadium twintig jaar geleden. Het Southampton FC thuisshirt 2021-2022 wordt gekenmerkt door de traditionele rode en witte banen, welke geflankeerd worden door dunnere, zwarte lijnen. Dit design is geïnspireerd door het tenue dat de club droeg in het laatste seizoen dat het in The Dell speelde, het seizoen 2001-2002. In de witte banen is bovendien een chevron print verwerkt in het wit/grijs/zilver. De chevrons zijn de trademark tekens van Hummel, welke ook op de schouders van het tenue staan. Verder bevat het tenue een overlappende retro V-hals, welke een combinatie van zwart, wit en rood is. Op de rechterborst prijkt het Hummel Sportswear logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Sportsbet.io staat op het midden van het tenue. Het online gokbedrijf is sinds de zomer van 2020 de shirtsponsor van ''The Saints.'' Subsponsor Virgin prijkt op de linkermouw van het tenue. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich een print van zowel het St. Mary Stadium als The Dell. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt ook een graphic met daarin het getal 20. Ook de onderzijde van het tenue is uitgerust met een detail. Hier zijn de namen van de verschillende tribunes (stands) van beide stadions in verwerkt: Archers, East, West, Itchen, Kingsland. Chapel & Northam.

Het Southampton FC thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten wit/zilveren chevrons. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten ook een rode driehoek en op de broekjes staan ook de logo's van de club en Hummel. De kousen zijn wit met aan de bovenkant twee rode banen en in het midden een zwarte band. De nieuwe Southampton tenues 2021-2022 zijn uitgerust met de zogenaamde ECO8 technologie. Dit betekent dat men gebruik heeft gemaakt van gerecyclede materialen. Bovendien zorgt het systeem voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Southampton FC thuisshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ings, Ward-Prowse, Walcott, Adams, Vestergaard, Bednarek, Salisu en andere spelers of check het Southampton uitshirt 2021-2022

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Hummel Southampton voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële webshop van Southampton. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. Ben je op zoek naar andere Southampton FC merchandising? Check het dan in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in deze SHOP!

of deze winkel! 

Southampton FC thuisshirt 2021-2022

Southampton thuisshirt 2021-2022 detail