Puma kledingsponsor Southampton vanaf 2024-2025

Puma is vanaf het seizoen 2024-2025 de kledingsponsor van Southampton FC! Dit maakten ‘’The Saints’’ en het Duitse sportmerk bekend via de officiële clubkanalen van de Championship club. Puma en Southampton tekenden een deal voor meerdere seizoenen. Het Duitse sportmerk vervangt Hummel, dat sinds 2021 de tenues van de Engelse club verzorgde. Puma verzorgt vanaf volgend seizoen niet alleen de tenues en trainingskleding van het eerste elftal, maar ook van het vrouwenteam en de jeugdafdeling.



De deal tussen Puma en Southampton werd bekend gemaakt tijdens de wedstrijd tegen Coventry City. In het St. Mary Stadion waren verschillende aanwijzingen verstopt die wezen op de deal met Puma. Bovendien droeg Southampton FC speler Adam Armstrong tijdens de wedstrijd speciale Puma Ultra X Southampton voetbalschoenen, geïnspireerd door de oranje/roze schoenen uit het Forever. Faster pack.

Uiteraard zijn beide partijen blij met het naderende partnership. Phil Pharsons, CEO van de club reageert: ‘’Wij zijn erg verheugd om deze langdurige samenwerking met PUMA aan te kondigen. Het was voor ons niet alleen belangrijk om een partner te vinden die custom made voetbalshirts kon maken die aansluiten bij onze identiteit, maar ook een merk die een hoogstaand productassortiment voor onze fans kan ontwikkelen. We kijken ernaar uit om de komende seizoenen nauw met Puma te gaan samenwerken aan een breed scala aan projecten, zodat we voort kunnen bouwen op het succes dat we als club hebben, zowel op als buiten het veld.’’

Bas van den Bemt, managing director bij Puma UK, beaamt dit: ‘’We zijn verheugd om voor het eerst in de geschiedenis samen te werken met een prestigieuze club als Southampton. We kijken ernaar uit deel uit te gaan maken van de reis naar de top van het Engelse voetbal. Samenwerken met een vooruitstrevende club als Southampton past bij onze strategie en onze identiteit voor de toekomst.’’

De deal tussen Puma en Southampton gaat officieel in op 1 juli 2024. Na die datum worden de Southampton voetbalshirts 2024-2025 officieel gelanceerd en hebben we ongetwijfeld weer nieuws. Ben je op zoek naar een Southampton voetbalshirt? Check het in de onderstaande fanshops!

Puma kledingsponsor Southampton vanaf 2024-2025