Roze Real Madrid voetbalshirt

Roze is dit seizoen hot in La Liga! Niet alleen Barcelona draagt dit seizoen een roze voetbalshirt, ook Real Madrid draagt een roze tenue dit seizoen. Sterker nog, alle Real Madrid voetbalshirts bevatten roze details. Één van de tenues van de Spaanse kampioen is zelfs helemaal roze, namelijk het Real Madrid uitshirt 2020-2021. In dit blog vertellen we waarom de tenues dit seizoen de populaire kleur hebben en vertellen we ook het verhaal achter het tenue!

Roze Real Madrid uitshirt, thuisshirt en 3e shirt 2020-2021

We beginnen natuurlijk met het Real Madrid uitshirt 2020-2021. Dit voetbalshirt is namelijk geheel roze. Alle Real Madrid tenues zijn dit jaar namelijk geïnspireerd door de voetbalshirts van het seizoen 2014-2015, de meest populaire tenues uit de geschiedenis van Los Blancos. Dit komt niet direct door de prestaties van de Madrilenen in dit seizoen. Het was namelijk het seizoen waarin de club ''slechts'' de Uefa Super Cup en het WK voor clubteams won. Het seizoen ervoor won het team van trainer Ancelotti (in 2014-2015) wel het miljardenbal. In de UEFA Super Cup rekende men af met Sevilla de finale van het WK voor clubteams werd met 2-0 gewonnen van de Argentijnse voetbalclub San Lorenzo. Overigens zou Real Madrid daarna wel in 2016, 2017 en 2018 de Champions League winnen. Terug naar het design van de Real Madrid voetbalshirts van 2014-2015. De populariteit van de tenues was zes seizoenen geleden vooral te danken aan de kleuren die adidas in het shirt had verwerkt. Ook in dit seizoen had het thuisshirt roze details en was het uitshirt geheel roze. Destijds had het tenue een henley collar. De henley collar is dit seizoen vervangen voor een strakke V-hals. Het uitshirt bevat bovendien navy blauwe accenten. De drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor alle logo's op de voorkant van het uittenue. De binnenkant van de hals bevat nog een speciale camouflage print in het roze/navy.

Ook het Real Madrid thuisshirt 2020-2021 bevat roze details. Het thuistenue heeft vrijwel hetzelfde template als het uitshirt, maar is wit en bevat een iets andere V-hals. Dit is de adidas EQT hals. Dit is een combinatie tussen een V-hals en opstaande kraag, geïnspireerd door de kraag die adidas vooral gebruikte in de jaren '90. De roze details op het thuistenue zijn te vinden in de drie adidas strepen en een graphic aan de binnenkant van de hals. Het nieuwe Real Madrid 3e shirt 2020-2021 is de eyecatcher van de collectie dit seizoen. Dit tenue is namelijk geïnspireerd door de kunst op de wandtegels in de stad. Het tenue bevat een all-over barok print over de body en de logo's op de voorkant zijn roze. Hetzelfde geldt voor de adidas strepen. Dit betekent dat alle Real Madrid voetbalshirts dit seizoen roze details bevatten en dat is te danken aan de tenues van 2014-2015. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Real Madrid voetbalshirts, welke nu gedragen worden door spelers als Hazard, Benzema, Ramos, Rodrygo, Marcelo, Odegard, Mendy, Modric en andere spelers.

Roze Real Madrid voetbalshirt bestellen

Alle roze Real Madrid voetbalshirts hebben dezelfde prijzen. De prijs van zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt is € 89,95 voor volwassenen. Voor kinderen zijn de voetbalshirts € 69,95. De authentic tenues zijn duurder. Deze zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 129,95. In de onderstaande webshops kun je de roze Real Madrid tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Real Madrid bedrukking gebruikt.

Bestel de roze Real Madrid voetbalshirts direct in deze SHOP!

of deze officiële shop 

of de officiële adidas SHOP! 

Roze Real Madrid voetbalshirt 2020-2021

Roze Real Madrid thuisshirt 2020-2021

Real Madrid 3e shirt 2020-2021