Real Madrid en adidas lanceren speciaal trainingspak voor winter 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben weer een nieuw trainingspak bekend gemaakt. Dit keer betreft het een speciaal pak voor de koude winterdagen. Het nieuwe Real Madrid trainingspak is namelijk gelanceerd als bescherming tegen de kou. Na een intensieve inspanning op het veld is het belangrijk om ook je rust te pakken. Als tijdens deze rust je spieren koud worden is de kans om blessures enorm. Daarom hebben adidas en Real Madrid dit trainingspak ontworpen! Er zijn nieuwe technologieën toegepast en de kleurencombinaties maken dit trainingspak compleet. Het pak bestaat uit een zogenaamde warm top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder de details.

Real Madrid winter training top 2017-2018 

Het nieuwe Real Madrid warm shirt top van adidas is zwart/grijs met helder turquoise accenten. Hiermee heeft het pak dezelfde kleuren als het zomer trainingspak van Real Madrid. Deze helder blauwgroene accenten komen alleen terug in het Real Madrid en adidas logo op de borst. Nieuw aan de training tops voor de winter is dat deze  een ademend climawarm systeem bevatten. Dit houdt je warm en comfortabel bij koud weer. Zoals alle adidas trainingstops heeft ook deze top raglanmouwen. Kenmerkend aan de mouwen is dat deze strak om het lichaam vallen en ook nog eens perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. 

Nieuwe technologieën zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen die een omgeslagen handschoenconstructie hebben wat extra bedekking biedt. Zo blijven ook je handen warmer in het koude weer. Dit geldt bovendien voor de langere zoom aan de achterkant van de training top. Ook dit biedt 100% bescherming. Ook de Scuba capuchon is een nieuwe feature van dit wintertrainingstop. Deze valt als een shawl om je nek heen en biedt extra warmte in het nekgebied. Het Real Madrid-embleem staat als helder turquoise zeefdruk op de linkerborst, de drie bekende adidas strepen staan in grijstinten op de mouwen en het adidas sport logo staat in een helder turquoise kleur rechts op de borst. Het model valt strak om het lichaam en biedt extra bescherming tegen de elementen. Tot zover de training top, waarin we de spelers van Real vooral zien tijdens de winterse trainingen ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. Hieronder bespreken we de bijbehorende trainingsbroek.

Real Madrid winter trainingsbroek 2017-2018

De wintertrainingsbroek lijkt op wat de spelers van Real Madrid dragen tijdens trainingen. De kleuren van de broek passen perfect bij de winter training top, maar wijken af van de originele Real Madrid kleuren. Het clubembleem en het adidas sports logo staan in een helder groenblauwe kleur op de broekspijpen. De broek is uitgerust met een ventilerend climacool systeem. Dit zorgt ervoor dat je koel en droog blijft tijdens een inspanning. De ventilerende inzetstukken van mesh versterken dit effect. De voorzakken van de broek zijn voorzien met rits en de broek kan strakker of losser versteld worden met het elastische trekkoord. Verder zijn de enkelritsen aan de onderkant van de broek handig, omdat je hiermee de broek makkelijker over je sneakers aan en uit kan doen. De broek heeft bovendien een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. Het materiaal van de broek is van sweaterstof, wat 100% polyester is.

Een aantal weken geleden lanceerden de club en adi al een speciaal Champions League trainingspak.

Real Madrid wintertrainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe wintertrainingspak van Real Madrid kan je kopen in de onderstaande online shop. Dit pak kan je namelijk bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en 2XL. De winter training top en wintertrainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van 84,95 en de broek heeft een prijs van 54,95. Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in deze ONLINE STORE!