De spelers van Real Madrid dragen komend seizoen een geheel nieuw trainingsjack voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe anthem jack is het trainingsjack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden van het toernooi en tijdens het afspelen van de Champions League tune/anthem voor de wedstrijden in het kampioenenbal. Adidas en de club uit de Spaanse hoofdstad lanceerden vandaag een nieuw jack, welke van een speciaal materiaal gemaakt is en bovendien een speciaal design bevat. We bespreken het hieronder en geven bovendien aan waar je dit jack exclusief kan kopen.

Het nieuwe Champions anthem trainingsjack van Real Madrid wordt door Adidas ook wel de Real Madrid anthem hoody genoemd. Dit jack is geheel zwart met een hoge hals en een capuchon. Verder is het jack uitgerust met witte accenten (door Adidas crystal white genoemd). Deze witte accenten komen terug in het logo van het toernooi op de rechter borst en in het logo van de club op de linker borst. Traditiegetrouw staat op de Champions League trainingskleding van Adidas en Real Madrid het logo van het toernooi op de rechter borst in plaats van het logo van de Duitse kledingsponsor. Het performance logo van het sportmerk staat in het zilver op de linker mouw. Bovendien is het jack uitgerust met een zilveren strip, welke van de capuchon naar de mouwen loopt.
De mouwen van het Champions League jack van Los blancos hebben een speciaal detail. De bies bevat namelijk duimgaten, waardoor dit als soort van handschoen gedragen kan worden. Verder is het jack uitgerust met blauwe details, welke terug komen in de rits en in de zakken aan de zijkanten. Opvallend is dat het trainingsjack van de Madrilenen niet is uitgerust met de drie strepen van Adidas. Deze staan noch op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het jack. Het materiaal van het jack is ook een nieuwe combinatie. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%). Hierdoor valt het jack getailleerd en beschermt het tegen kou. Check hieronder een foto van het door Adidas en Real gelanceerde jack welke vanaf nu gedragen zal worden door sterren als Ronaldo, Bale, James, Kroos, Benzema, Isco, Pepe, Ramos en andere sterspelers.

Het nieuwe Real Madrid anthem Champions League trainingsjack is door het rijke design en het speciale materiaal wat duurder dan de andere jacks van de club. Het jack heeft namelijk een prijs van € 99,95, waar de andere anthem jacks van de club een prijs van € 79,95 hebben. Check hieronder de shop waar je dit jack exclusief kunt kopen. Directe levering gegarandeerd.

Check ook andere beschikbare Real Madrid producten in het overzicht hiernaaast of hieronder en vergelijk de prijzen!

Koop het speciale Real Madrid trainingsjack in deze officiële ADIDAS SHOP! 

Real -anthem -jack -2016-2017
Real -madrid -madrid -anthem -jack -2016-2017-cl -adidas