Real Madrid trainingsjack Champions League 2020-2021

Een deel van de nieuwe Real Madrid Champions League collectie 2020-2021 is bekend, waaronder het Real Madrid anthem jack. Dit betreft het ZNE anthem jack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal gedurende 2020-2021. Dit is ook het jack waarin we de spelers van Los Blancos zien bij het afspelen van de Champions League hymne. Luttele seconden voordat de wedstrijden beginnen, doen de spelers dit jack uit en komen de tenues tevoorschijn.

Grijs/roze Real Madrid ZNE anthem jack 2020-21

Het nieuwe anthem trainingsjack van Real Madrid heeft een ander template dan de jacks die de spelers dragen ter voorbereiding op de competitie- en bekerwedstrijden dit seizoen. Het Champions League vest/jack heeft namelijk het zogenaamde ZNE template. Allereerst betekent het dat dit jack gemaakt is van een ander materiaal. Waar de ''normale'' trainingsjacks gemaakt zijn van 100% polyester, is de stof van de ZNE jacks wat zachter. De stof bestaat namelijk voor 60% uit katoen en 40% uit polyester. Het voordeel van dit materiaal is niet alleen dat dit zacht aanvoelt, het houdt de spelers ook nog even warm voordat de groepswedstrijden (die dit jaar toch allemaal hartje winter plaats vinden) beginnen. Een ander kenmerk van het vest is de capuchon aan de achterkant. Dan naar de kleuren van het nieuwe Real Madrid jack. Het basiskleur van het jack is hetzelfde als het nieuwe Real Madrid 3e shirt. Het alternatieve uitshirt wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en is grijs met een all-over barok print. Deze barok print is geïnspireerd door de wandtegels die in de gehele stad te vinden zijn. Het jack bevat niet deze print, maar dus wel de kleur. Een andere kleur die op het trainingsjack voorkomt is roze. Alle Real Madrid tenues bevatten dit jaar roze details en dit komt nu dus ook terug in het trainingsjack. De roze tinten zijn geïnspireerd door de voetbalshirts van het seizoen 2014-2015, de populairste collectie uit de clubgeschiedenis. Het adidas logo en de Real Madrid badge op de borst zijn roze en hetzelfde geldt voor een horizontale lijn onder het adidas performance logo. Verder bevat het jack twee zakken en is het uitgerust met elastische boorden en een zoom, zodat het jack naadloos aansluit op het lichaam.

Het Real Madrid anthem trainingsjack kan overigens perfect gecombineerd worden met de trainingsbroek van het Real Madrid trainingspak. Deze is ook grijs met witte en roze details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid Champions League trainingsjack, waarin we vanaf oktober de sterren van Los Blancos zien.

Real Madrid ZNE jack bestellen

Het nieuwe Real Madrid Champions League trainingsjack kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 129,95. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Real Madrid jack in de officiële adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid anthem jack 2020-2021

Real Madrid ZNE jack 2020-2021