Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2019

De Argentijnse club Racing Club heeft nu ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020 officieel gepresenteerd. De lancering van de nieuwe Racing Club voetbalshirts voor 2019 volgt op het afgelopen week gepresenteerde COPA Sudamericana voetbalshirt, het shirt waarin de club speelt tijdens de Zuid Amerikaanse variant van de Europa League. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt Racing Club de Avellaneda de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2019. Racing Club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Presidente Juan Domingo Peron. Kappa is kledingsponsor van de club en is dus ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van ''La Academia.''

Racing Club thuisshirt 2019

Het nieuwe Racing Club thuisshirt voor 2019 wordt gekenmerkt door de verticale licht blauwe en witte banen. De licht blauwe banen hebben een special effect. De bovenkant van de banen zijn uitgerust met een diamantenpatroon. Dit diamantenpatroon is ook aanwezig aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van de banen op het tenue. De binnenkant van het shirt bevat de naam van de club en op het midden van het tenue staan de initialen van de Argentijnse club in het zwart/wit: RCA. Kappa staat met haar logo op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van Racing. Sponsor Banco Ciudad versiert de mouwen van het tenue. Zowel de initialen van de club als het logo van Kappa staan ook weer op de achterkant van het thuisshirt. De Racing Club teues van dit seizoen bevatten een speciale badge aan de onderkant van de tenues. Hier prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de zogenaamde Heptacampeonata. Honderd jaar geleden werd de club maar liefst zeven keer achter elkaar kampioen van Argentinië (1913, 1914, 1915, 1916, 1917, 1918 en 1919). Dit is daarna nooit meer herhaald door een Argentijnse club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe taping. De kousen hebben ook weer deze kleurencombinatie.

Racing Club uitshirt 2019

Het Racing Club uitshirt voor 2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een ronde hals en is uitgerust met verticale banen. Deze banen zijn echter een combinatie van zwart en licht blauwe en de licht blauwe banen zijn weer uitgerust met het diamantenpatroon. Alle logo's en initialen staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe taping. Ook de kousen hebben weer deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Racing Club tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Centurion, Lisandro Lopez, Diaz, Rios, Cvitanich, Cristaldo, Zaracho en andere sterspelers. De nieuwste Racing Club merchandising kan je altijd bestellen in deze online SHOP! Directe levering!