Racing Club Avellaneda voetbalshirts 2020

De Argentijnse voetbalclub Racing Club de Avellaneda en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Racing Club 2020 voetbalshirts gelanceerd. In deze tenues speelt ''La Academia'' de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende dit jaar en begin 2021. Vorig seizoen werd de club kampioen van Argentinië en om die reden speelt het dit jaar ook in de Copa Libertadores. Sinds begin 2017 is Kappa kledingsponsor van de club uit Avellaneda. Het Italiaanse sportmerk is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van de club.

Racing Club thuisshirt 2020

Het nieuwe Racing Club thuisshirt voor 2020 bevat dit jaar opnieuw de iconische, verticale lichtblauwe en witte verticale banen. De lichtblauwe banen hebben dit jaar een gepixeld design. De onderkant van het tenue bevat dit jaar een badge met daarin de tekst ''70 El Cilindro.'' Dit verwijst naar de zeventigste verjaardag van het stadion van de club: Estadio Presidente Juan Domingo Perón/ El Cilindro. De zijkanten van het tenue bevatten dit jaar een brede band, waarin het Kappa logo is verwerkt. Het embleem van het Italiaanse sportmerk staat ook op de rechterborst van het voetbalshirt. De andere borst bevat het embleem van de Argentijnse club en op het midden van het tenue prijkt sponsor Aerosef. Verder is het thuistenue uitgerust met een witte V-hals. Het Racing Club tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping met hetzelfde gepixelde design als op het voetbalshirt. De kousen zijn wit met aan de bovenkant lichtblauwe banen.

Racing Club uitshirt 2020

Het Racing Club uitshirt voor 2020 is dit jaar zwart met gouden logo's op het tenue. Het midden van het tenue bevat ook weer een print van kleine vakken, welke symbool staan voor het dak van het stadion van de club. Ook de onderkant van het uittenue bevat de speciale badge ter ere van het zeventigjarig bestaan van het stadion van de club. Het uitshirt heeft een V-hals en het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden logo's. De club van trainer Sebastián Becaccece heeft ook een derde tenue. Qua template heeft dit tenue veel weg van het thuisshirt. Het 3e voetbalshirt van Racing Club bevat namelijk een design van verticale banen in het lichtblauw met ook weer de pixel print. De V-hals van het tenue is wit en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met aan de bovenkant witte banen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Racing Club voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lisandro Lopéz, Benjamin Garré, Jonatan Cristaldo, Frederico Zaracho en nog meer spelers.

Racing Club voetbalshirt bestellen

De Racing Club Kappa 2020 voetbalshirts kun je vanaf medio maart bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en kun je natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze winkel vind je ook goedkopere Racing Club t-shirts en hoodies vanaf € 24,95!

Bestel je Racing Club voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Racing Club voetbalshirts 2020

Racing Club tenue 2020