Newcastle United uitshirt 2019-2020

Newcastle United en Puma hebben vandaag het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue spelen The Magpies de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup dit seizoen. Het nieuwe tenue werd gepresenteerd door de nieuwe aanwinst Joelinton en zijn teammaten Almiron en Sean Longstaff. Puma is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Newcastle tenue. Het Duitse sportmerk verzorgt de tenues sinds 2010 en aan het eind van dit seizoen loopt het contract af.

Groen Newcastle United voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2019/2020 is dit seizoen overwegend donker groen en wordt gekenmerkt door de golven in verschillende tinten groen en zwart. Dit design is afgeleid van een standaard teamwear template van Puma, namelijk het Puma Cup Jersey Core template. De print loopt door over de mouwen en de body van het shirt. De achterkant van het uittenue van Newcastle United is ook geheel groen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals en de binnenkant van de hals bevat een zwarte taping. Deze taping loopt door over de achterkant van het tenue. Hierin staan de initialen van de Engelse club: NUFC. Op de borst staan de logo’s van de club en Puma en het Puma logo staat ook op de mouwen. Op het midden van het uitshirt van de Premier League club staat het logo van FUN88. Newcastle heeft vanaf dit seizoen ook een nieuwe mouwsponsor. Op de linkermouw prijkt namelijk het logo van StormGain, een cryptocurrency platform. Het Newcastle United uitshirt wordt dit jaar gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen, welke allebei uitingen bevatten van Puma en de club. Dit nieuwe tenue wordt vanaf nu ook gedragen door spelers als Muto, Yedlin, Schar, Sung, Lacelles en nog meer sterspelers. Check ook het eerder gelanceerde Newcastle United thuisshirt voor 2019-2020.

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of in deze winkel