Newcastle United thuisshirt 2023-2024

Newcastle United en kledingsponsor Castore hebben het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd! In dit nieuwe voetbalshirt spelen ''The Magpies'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in St. James Park gedurende het seizoen 2023-2024. Newcastle United eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de Premier League en speelt dus voor het eerst in twintig jaar weer in de Champions League. Ook dit seizoen is Castore weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Newcastle United voetbalshirt. Het Britse sportmerk is sinds 2021-2022 de kledingsponsor. Sela is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van de Engelse voetbalclub.

Geïnspireerd door voetbalshirts van jaren '80

Het Newcastle United thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de Newcastle United voetbalshirts van de jaren '80 en met name de kraag van het voetbalshirt is een verwijzing naar de voetbalshirts van deze periode. Het Newcastle United voetbalshirt heeft een traditioneel design. Het voetbalshirt bevat verticale, zwarte en witte banen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een zwarte V-hals met twee witte banen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De meshpanelen op de zijkanten van het thuisshirt zijn lichtblauw en deze kleur komt ook weer terug in het woordmerk van Castore aan de binnenkant van de hals. Het logo van het sportmerk staat op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Hoofdsponsor SELA versiert het midden van het tenue, terwijl het logo van noon.com op de linkermouw staat. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club: NUFC. Het Newcastle United thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant twee zwarte banen. Op het midden van de kousen staan weer de initialen van de club.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Gesplitste zoom aan de onderkant van het voetbalshirt voor een nog betere mobiliteit.
  • Laser cut holes op de zijkanten van het voetbalshirt, voor een betere ventilatie en afvoer van vocht.

Necastle United voetbalshirt bestellen

Het Newcastle United thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. In deze winkels kun je de Newcastle United voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarbij wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Newcastle United thuisshirt 2023-2024
Newcastle United thuisshirt 2023-2024
Newcastle United thuisshirt 2023-2024
Newcastle United thuisshirt 2023-2024