New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 eerbetoon aan New York

New York Red Bulls en adidas hebben het New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd! Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft het nieuwe tenue van ‘’The Bulls’’ een bijnaam en dat is in dit geval ‘’The Legacy Kit’’. Het tenue wordt door de club twee seizoenen gedragen, dus zowel in 2024 als in 2025. Het New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024 wordt in 2024 als uitshirt gedragen. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

‘’The Legacy Kit’’ eert de thuishaven van New York Red Bulls: New York! De all-over print is namelijk een knipoog naar de stad die altijd bruist en de energie van de voetbalscene in de stad. Bovendien is het tenue een ode aan de rijke historie van de club en iedereen die de club in deze rijke historie gevormd heeft. De print betreft een patroon van zwarte bliksemschichten op een rode achtergrond. Verder is het New York Red Bulls thuisshirt uitgerust met nog meer zwarte en witte accenten. De ronde hals is zwart en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en wit. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterkant van het tenue staan de initialen van de club (NY) en op de achterkant prijkt ook de naam van de club in het wit. De linkermouw van het voetbalshirt bevat zowel de Major League Soccer badge als het logo van AppleTV. Alle andere logo’s staan op de bekende plekken. De rechterborst bevat het logo van adidas, de linkerborst het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor Red Bull. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen en aan de onderkant van de achterkant een rode band. De sokken zijn zwart met witte adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 99,95. Check ook nog andere MLS voetbalshirts in deze winkels of laat je shirt hier bedrukken met een eigen naam en nummer!

New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 eerbetoon aan New York
New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 eerbetoon aan New York
New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 eerbetoon aan New York
New York Red Bulls thuisshirt 2024-2025 eerbetoon aan New York