New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024

Adidas en New York Red Bulls hebben in samenwerking met modeontwerper Daniel Patrick het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. Het nieuwe tenue heeft een gewaagde look, maar daarover straks meer. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2023 en 2024 in de Red Bull Arena. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden draagt het team van trainer Chris Armas het New York Red Bulls uitshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de New York Red Bulls voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs. Hoofdsponsor van de club is Red Bull.

New York Red Bulls voetbalshirt 2023-2024 | Ontworpen door Daniel Patrick

Daniel Patrick heeft het standaard design van de New York Red Bulls voetbalshirts een streetwear look gegeven, zodat de fans van New York Red Bulls het voetbalshirt niet alleen in het stadion kunnen dragen, maar ook op straat. Het nieuwe thuisshirt is geïnspireerd door verschillende voetbalshirts over de hele wereld en de East-Coast roots van de club. Het voetbalshirt bevat een all-over tie-dye print in het blauw en zacht geel. De basiskleur van het New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024 is lichtgeel (door adidas ‘’Pearl Citrine’’ genoemd) en bevat een design van lichtblauwe vlekken. De lichtblauwe en rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van de voetbalclub, komen ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas trademark strepen op de schouders zijn ook lichtblauw en hetzelfde geldt voor de band op de zijkanten van het tenue, welke doorloopt over de onderkant van de achterzijde van het tenue. Het adidas performance logo op de rechterborst is rood. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo gebruikt adidas op alle nieuwe voetbalshirts vanaf dit seizoen en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en hoofdsponsor Red Bull versiert het midden van het voetbalshirt. Ook dit tenue heeft nog een aantal details. In de all-over print op het tenue zijn de initialen van de stad (NY) en de naam van de stad verwerkt. De Major League Soccer badges op de mouwen zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt (lichtblauw/rood/geel) en op de achterzijde prijkt de naam van de club. De linker onderkant van het tenue bevat een label met de handtekening van designer Daniel Patrick. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de New York Red Bulls tenues uitgerust met de nieuwste adidas performance technologieën. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn voorzien van de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts met de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts bevatten extra ventilatiezones, vallen meer getailleerd en zijn lichter.

New York Red Bulls Art Director Kevin Maulbeck geeft nog een reactie op de voetbalshirts: ‘’Dit was een uitdagend project om aan te werken, vooral met iemand die ik als één van mijn idolen beschouw. Een aantal jaren geleden skate ik langs de winkel van Daniel Patrick in Soho. Toen ik de kans kreeg om met hem samen te werken, was het een droom die uitkwam. Het was een geweldig proces om dit voetbalshirt te ontwerpen.’’

New York Red Bulls voetbalshirt bestellen

Het New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen. Het authentic voetbalshirt is € 139,95 en de replica versie € 89,95. Directe levering!

Bestel dit voetbalshirt exclusief in de officiële adidas SHOP

of deze SHOP

New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024

New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024

New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024

New York Red Bulls thuisshirt 2023-2024