New Balance lanceert opvallend zwart Liverpool voetbalshirt voor 2018-2019

Liverpool heeft in samenwerking met kledingsponsor New Balance een super gaaf ‘’BLACK OUT’’ voetbalshirt onthuld. Ook vorig seizoen onthulden de club en de kledingsponsor eenzelfde soort concept. Dit was zo populair dat het nu herhaald is. Dit zwarte voetbalshirt wordt door Liverpool niet gedragen in de Premier League, FA Cup of Champions League wedstrijden dit seizoen, maar is puur en alleen een toevoeging op de bestaande collectie. Gezien de kleur van het shirt, wordt dit ongetwijfeld een populair shirt. Liverpool hebben het shirt echter in een limited edition geproduceerd! Benieuwd naar het design van het tenue? Check hieronder alle details!

Blackout Liverpool voetbalshirt en tenue

Het nieuwe Liverpool ‘’blackout’’ voetbalshirt is, zoals het woord het al zegt, geheel zwart en is verder geïnspireerd door het thuisshirt van the Reds. Sterker nog, eigenlijk heeft het tenue hetzelfde design, als het shirt waarin de club van manager Klopp haar thuiswedstrijden speelt op Anfield Road. Het zwarte Liverpool voetbalshirt bevat over de voorkant een all-over print van geometrische vormen. Dit design is op haar beurt weer gebaseerd op de iconische jaren ’90 voetbalshirts van Liverpool FC. In de jaren ’90 verzorgden adidas en Reebok nog de teneus van de club. Het zwarte Liverpool voetbalshirt is verder uitgerust met een klassieke polo kraag en ook alle logo’s op de voorkant van het shirt zijn zwart. Dit betekent dat deze vrijwel niet opvallen. Op de borst staan de logo’s van de club en New Balance en op het midden van het tenue staat sponsor Standard Chartered. De achterkant van het tenue bevat ook weer een verwijzing naar het Hillsborough drama van 1989, waarbij 96 supporters van de club omkwamen. New Balance heeft alleen een blackout shirt gelanceerd en dus geen bijbehorend voetbalbroekje of kousen.

Check hieronder de foto’s van dit gave Liverpool voetbalshirt! Wat ons betreft had dit shirt ook door mogen gaan als uitshirt van The Reds. Misschien volgend jaar. Dit betreft vooralsnog het laatste voetbalshirt van 2018-2019. Medio april wordt waarschijnlijk al het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Daarover houden we jullie uiteraard op de hoogte!

Zwart Liverpool voetbalshirt bestellen

Het zwarte Liverpool voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP! Het shirt is in een limited edition gereleased en is dus maar zeer beperkt beschikbaar. Je kan het shirt bestellen in de maten S, M, L en XL en het shirt heeft een prijs van EU 89,95! Wil je andere Liverpool producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het shirt exclusief in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief super veel goedkope Liverpool t-shirts)