Millonarios voetbalshirts 2020

De Colombiaanse voetbalclub Millonarios FC heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Bogota de Categoria Primera A (Liga BetPlay Dimayor) thuiswedstrijden in het Estadio Nemesio Camacho dit jaar.

Het nieuwe Millonarios voetbalshirt 2020 is overwegend blauw en heeft verder alle kenmerken van het Regista 20 template van adidas. Dit template komt vooral terug in het design van de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een all-over print van zeshoeken (hexagons). Op de bovenkant van de mouwen bevinden zich rondom de zeshoeken bredere witte lijnen dan op de onderkant van de mouwen. Verder heeft het tenue een V-hals en staan de drie strepen van adidas in het wit op de schouders. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het embleem van de club. Boven beide logo's staat het logo van sponsor Wplay.co. Op het midden van het tenue staat sponsor Pepsi en op de mouwen prijkt het logo van een andere sponsor, Herbalife Nutrition. Op de achterkant van het tenue loopt de print van de mouwen deels door en op de achterkant van het tenue staan ook de logo's van de sponsor CAFAM en W.play. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant witte trademark strepen van het Duitse sportmerk.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als del Valle, Duque, Pablo Vargas, Perlaza, Ospina, Godoy en nog meer spelers. Helaas is het niet mogelijk deze tenues in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar tenues van Colombiaanse clubs? Check het in deze winkel!