Dit zijn de Atletico Mineiro voetbalshirts 2024

De nieuwe Atlético Mineiro voetbalshirts 2024-2025 zijn vandaag officieel gepresenteerd door de Braziliaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In deze tenues speelt de club de Campeonato Brasileiro Série A, Copa Libertadores en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit Belo Horizonte op de derde plek in de competitie. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2022.

Atlético Mineiro thuisshirt 2024-2025

Het adidas Atlético Mineiro thuisshirt 2024 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat verticale zwarte en witte banen. De zwarte banen bevaten een print van kruizen, geïnspireerd door de prijzenkast van de club. De ronde hals is wit en de mouwen zijn zwart met witte adidas strepen. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst is uitgerust met het adidas 3BAR logo, terwijl de linkerborst het clublogo bevat. De ster boven het logo van ''Galo'' verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 2013. Betano is sinds 2021 de hoofdsponsor van Atlético Mineiro en staat ook dit jaar weer op het midden van het tenue. Op de achterzijde van de voetbalshirts staat dit jaar weer het logo van Galo BMG. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De rand van de achterkant van het short is ook wit en op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van adidas en de club. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals

De nieuwe Atlético Mineiro voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het in de onderstaande fanshops! 

Dit zijn de Atletico Mineiro voetbalshirts 2024
Dit zijn de Atletico Mineiro voetbalshirts 2024
Dit zijn de Atletico Mineiro voetbalshirts 2024