Manchester City uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Manchester City uitshirt voor 2018-2019 is officieel! Vandaag presenteerden Nike en de Engelse kampioen het nieuwe voetbalshirt voor 2018-2019 tijdens de pre match tour van de club in New York. In dit shirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden op vreemde bodem. Het nieuwe shirt is dit jaar geïnspireerd op een voetbalshirt, waarin één van de belangrijkste wedstrijden uit de geschiedenis werd gespeeld. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van dit nieuwe voebtalshirt. Beide partijen hebben sinds 2013-2014 een overeenkomst. Deze loopt nog tot het einde van het seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van City!

Ben je direct fan van dit vette Manchester City uitshirt voor 2018-2019? Bestel het vanaf nu exclusief in DEZE SHOP

(inclusief officiële printing) of in de officiële NIKE SHOP

Manchester City uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Manchester City uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door een shirt dat de club twee decennia geleden droeg, namelijk het shirt van 1998-1999. Aan het einde van dit seizoen speelde de club uit Manchester een belangrijkste play-off wedstrijden tegen Gillingham. Na 90 minuten stond de club 2-0 achter. Echter door twee doelpunten (Horlock en Dickov) in blessuretijd verzekerde de club zich van strafschoppen. Deze werden ook nog in het voordeel van City beslist, waardoor de club promoveerde naar Division One. Dit moment wordt gezien als de opmars van de club in het Engelse voetbal.

Het nieuwe Manchester City uitshirt is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de dunne pintstripes over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee blauwe strepen en twee fele gele strepen. Deze banen wisselen elkaar af. Het shirt van het seizoen 1998-1999 had overigens brede fel gele en donker blauwe banen. Deze werden geflankeerd door dunne licht blauwe strepen. De licht blauwe details komen toen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de polo kraag. Het Manchester City uitshirt voor 2018-2019 heeft echter een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Dit is een kenmerk van het VAPOR template van Nike. Een ander kenmerk hiervan zijn de zigzag strepen over de schouders en mouwen en een deel van de achterkant van het tenue. Deze zijn ook op de voetbalshirts van Manchester City aanwezig. De binnenkant van de hals bevat een strip in de kleuren van de pinstripes van het shirt. Deze taping is geel/blauw en prijkt ook aan de achterkant van de nek. De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met de tekst: #MANCITY. De swoosh van Nike staat in het wit op de rechter borst van het voetbalshirt van de Engelse kampioen en de andere borst bevat het logo van de club. Etihad Airways staat als hoofdsponsor op het midden van het shirt en de linker mouw bevat het logo van mouwsponsor NEXEN TIRE.

Het nieuwe uittenue van Manchester City wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten weer de zigzag banen. De kousen zijn fel geel (VOLT) en bevatten op het midden een donkere band, waarin de swoosh van Nike is verwerkt. Daaronder staat de bijnaam van de club: CITY. De authentic Manchester City shirts zijn ook dit jaar weer uitgerust met de VAPORKNIT technologie en de replica shirts bevatten de Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mahrez, Aguero, De Bruyne, Sané, Jesus, Sterling, Fernandinho en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt of het speciale Champions League uitshirt!

Manchester City voetbalshirt bestellen

Het is altijd mogelijk om het Manchester City uitshirt te bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen kost het shirt € 85,- en voor kinderen is het shirt 15 euro goedkoper, namelijk € 70,-. De broekjes hebben een prijs van tussen de € 35,- en € 40,-. De kousen zijn € 18,- Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van Manchester City. Dit kan zowel met je eigen naam en nummer als met de naam en rugnummer van je favoriete voetballers van de Engelse topclub. Wil je andere fanartikelen van Manchester City bestellen? Bekijk dan het overzicht van beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester City voetbalshirt in de officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de NIKE SHOP

of deze WINKEL!