Malmö FF voetbalshirts 2023-2024

Malmö FF en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Malmö FF voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Zweedse club de wedstrijden in de Zweedse competitie (Allsvenskan) en beker gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Malmö FF op de zevende plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Malmö FF voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is al sinds 2002 de kledingsponsor van de voetbalclub uit de gelijknamige stad. Volkswagen is sinds 2017 de shirtsponsor van de Zweedse club.

Malmö FF thuisshirt 2023-2024

Het Malmö FF thuisshirt 2023-2024 is traditiegetrouw lichtblauw en bevat een design van verticale lichtblauwe banen. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo's op het Malmö FF thuisshirt. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma en de linkerborst het logo van de club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de 22 landskampioenschappen. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van Volkswagen, de linkermouw bevat het logo van Boozt en op de achterzijde van het tenue staat het logo van Tillmobil. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een graphic van de vlag van de stad Malmö. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met contrasterende details.

Malmö FF uitshirt 2023-2024

Het Malmö FF uitshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale lichtblauwe pinstripes. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw en hetzelfde geldt voor alle logo's op het Malmö FF uitshirt. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de details op het tenue. Het Malmö FF uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met lichtblauwe accenten. De kousen zijn volledig wit.

Malmö FF 3e voetbalshirt 2023-2024

In sommige uitwedstrijden draagt Malmö FF het alternatieve uitshirt of Malmö FF 3e voetbalshirt 2023-2024. Dit voetbalshirt is een combinatie van blauw en donkerblauw en bevat een design van verticale banen, waarin ruiten zijn verwerkt. Alle sponsorlogo's op dit voetbalshirt zijn lichtblauw en het 3e voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met contrasterende accenten.

Zoals alle Puma tenues zijn de Malmö FF voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe Malmö FF voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop Malmö FF t-shirt? Check het in deze fanshop! 

Malmö FF thuisshirt 2023

Malmö FF uitshirt 2023-2024

Malmö FF uitshirt 2023-2024

Malmö FF 3e voetbalshirt 2023-2024