Malmö FF voetbalshirts 2022-2023

De Zweedse kampioen Malmö FF heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Malmö FF voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit de gelijknamige stad de Zweedse Allsvenskan, beker en Europese wedstrijden in 2022-2023. Malmö FF werd vorig seizoen voor de tweeëntwintigste keer in de clubgeschiedenis kampioen van Zweden en speelt dus opnieuw in de (voorronde van de) Champions League. Puma is sinds 2002 de kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1986-1997.

Malmö FF thuisshirt 2022

Het Malmö FF thuisshirt 2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig lichtblauw en bevat een ronde hals. Alle logo's (met uitzondering) van het clublogo op het voetbalshirt zijn wit. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Volkswagen versiert het midden van het tenue, de linkermouw bevat het logo van TICTAC en op de achterkant van het tenue staat subsponsor Tillmobil. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Malmö FF uitshirt 2022

Het Malmö FF uitshirt 2022 is wit en wordt gekenmerkt door de tien, dunne, verticale, rode pinstripes over de voorzijde van het voetbalshirt. Dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts die de club droeg bij de oprichting in 1910 tot 1920. Verder is het voetbalshirt uitgerust met zwarte details. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk zwart. Deze kleur komt ook weer terug in het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen. Ook het logo van hoofdsponsor Volkswagen op het midden van het tenue is zwart. De autofabrikant is sinds 2016 de shirtsponsor van ''Di blåe.'' De linkerborst is uitgerust met het logo van de club. De twee gouden sterren boven het logo verwijzen naar de meer dan 20 (22) kampioenschappen van de club. De achterzijde van het tenue is volledig wit en hier prijkt het logo van subsponsor Tillmobil. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met zwarte en rode details.

Zoals alle Puma voetbalshirts zijn de Malmö FF voetbalshirts 2022 uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Malmö FF voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Martin Olsson, Nanasi, Thelin, Sergio Peña, Adi Nalic, Hadzikadunic en nog meer spelers.

De nieuwe Malmö FF voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop Malmö FF t-shirt? Check het in deze fanshop! 

Malmo FF thuisshirt 2022

Malmo FF thuisshirt 2022

Malmo FF uitshirt 2022

Malmo FF uitshirt 2022