Liverpool keepersshirt 2020-2021

Het nieuwe Liverpool keepersshirt 2020-2021 is dit weekend officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike, als onderdeel van de nieuwe campagne van de club: ''TELL US NEVER.'' Dit keepersshirt wordt door de keepers van Liverpool gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is Nike de kledingsponsor van de Engelse topclub. Beide partijen tekenden begin dit jaar een contract voor meerdere seizoenen. Nike is de opvolger van New Balance, dat sinds 2014 de tenues van de club verzorgde. 

Zwart Liverpool keeper shirt en tenue 2020-21

Het Liverpool keepersshirt 2020-2021 heeft een bekend design. De keepersshirts van Nike hebben komend seizoen een standaard template, namelijk het Gardien III template. Dit template wordt gekenmerkt door de al—over print van golven en slierten over de body van het tenue. Deze all-over print heeft wat weg van de structuur van DNA. De keeperstenues van clubs als Chelsea, FC Barcelona AS Roma, Atletico Madrid en Paris Saint Germain hebben vrijwel hetzelfde design. Het Liverpool keepersshirt is dit seizoen overwegend zwart met deze speciale print. De mouwen bevatten niet deze print. Verder bevat het tenue een zwarte, ronde hals met aan de achterkant een kleine v-opening. Ook dit is weer een kenmerk van het nieuwe template van Nike. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een zwarte taping. Ook de logo's op het keeperstenue zijn wit. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat de Liverbird. Ook Nike gebruikt de Liverbird als logo op de tenues. Dit logo werd ook door voorganger New Balance sinds 2014 op de Liverpool shirts gebruikt. Standard Chartered is sinds 2010 de hoofdsponsor van de equipe van manager Jürgen Klopp en prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de keeper shirts. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek. Hier zijn twee fakkels verwerkt met daartussen het getal 96, als eerbetoon aan de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters. Het keeperstenue van Liverpool wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart keepersbroekje met eenzelfde soort print als op het keepersshirt. De kousen zijn ook volledig zwart en zowel het short als de sokken bevatten uitingen van Nike en de club. De keeperstenues van Liverpool zijn dit jaar, zoals alle Nike tenues, uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht en zweet. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Liverpool keepersshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door keepers Allison Becker, Adrián en Lonergan. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt. 

Liverpool Nike keepersshirt bestellen

Het Liverpool keepersshirt van Nike kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als die van de Nike keepersshirts van afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het shirt (maten S, M, L, XL en XXL) € 94,95 en voor kinderen € 74,95 (maten 122, 134, 146, 158 en 170). Check ook andere Liverpool tenues en trainingskleding in de onderstaande winkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Liverpool keepersshirt exclusief in de Liverpool fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP! 

of deze SHOP!

Liverpool keepersshirt 2020-2021