Lack of Guidance lanceert eerste collectie longsleeve shirts en jacks!

De fictieve voetbalclub Lack of Guidance heeft afgelopen week haar eerste collectie gelanceerd. De nieuwe collectie van Lack of Guidance is geïnspireerd door de vibe van het team in de jaren '60 om aan een WK deel te nemen. Dit betreft de eerste echte collectie van Lack Of Guidance, waarbij voetbal en mode gecombineerd worden! Eerder produceerde het merk in samenwerkingen met verschillende merken, waaronder Nike, zogenaamde one-off producten. De nieuwe capsule collectie van Lack Of Guidance bevat echter meer producten met een heerlijke vintage look en heritage gevoel!

De nieuwe collectie van Lack of Guidance bestaat uit een vijftal kwalitatieve longsleeve shirts/sweaters en aan jas, gemaakt van een fijne mix van verschillende soorten wol.  De shoot van de campagne vond plaats in het Zuiden van Nederland, waar het fictieve elftal een ''trainingskamp'' belegde, maar er ook tijd was om te relaxen. In de campagne staat dit centraal. We zien de spelers trainen, maar ook tijd hebben om te ontspannen. Het is precies de setting van de jaren '60. In de promotiefilm wordt je als kijker meegenomen in een wat dromerige sfeer. De oprichters van het merk, Rens van Strien en Akaar Amin, leggen de gedachte achter de campagne uit: '' “Tussen trainingssessies waren er altijd van die rustmomenten waarin er een beetje met elkaar gedold werd. Die speelse sfeer hebben we proberen vast te leggen in de campagne.”

De shirts uit de collectie hebben niet alleen een stijlvol design, alle shirts hebben ook nog eens een voornaam van een voetballer. Zo bevat de collectie een Vinnie longsleeve shirt, verwijzend naar de Engelse acteur en tevens voormalig voetballer van Wimbledon, Chelsea en Leeds United, Vinnie Jones. Een ander shirt is weer een ode aan de stijlvolle Italiaanse verdediger Paolo Maldini en een ander longsleeve shirt heeft de naam ''EDGAR'', geïnspireerd door de de speelstijl van Edgar Davids: ZERO GUIDANCE. Of het Leo jack aan Leo Beenhakker is opgedragen, weten we niet. We weten wel dat het alles uitstraalt wat vintage, heritage en retro is! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zero Guidance collectie!

De nieuwe Zero Guidance collectie kan je vanaf nu bestellen in een pop-up store op de Haarlemmerdijk im Amsterdam of in de officiële webshop

van het merk! Super vet!