LA Galaxy uitshirt 2019-2020

LA Galaxy en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt LA Galaxy de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2019 en ook volgend seizoen. LA Galaxy krijgt dit seizoen geen nieuw thuisshirt. De club waar Zlatan Ibrahimovic onder contract staat, draagt namelijk hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. LA Galaxy eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het Dignity Health Sports Park. Zoals alle Major League Soccer tenues heeft dit shirt ook een titel. Het nieuwe uitshirt van La Galaxy heet het ''Night Navy kit.'' Check hieronder alles over het shirt.

Het nieuwe La Galaxy uitshirt voor 2019-2020 is overwegend ''night blue'' / grijs en wordt gekenmerkt door de verticale banen. Deze banen bevatten een gepixeld design. Door adidas wordt deze print ook wel de ''glitch'' print genoemd. Het tenue van LA Galaxy is bovendien uitgerust met een V-hals en de drie strepen van adidas lopen over de zijkanten van het shirt. Zoals alle Major League Soccer tenues bevat dit shirt ook weer verschillende details. De onderkant van het tenue is aan de linkerkant uitgerust met een speciale tag met daarin de leus van de club: ''This is LA.'' Boven het embleem van LA Galaxy op de rechter borst prijken vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf gewonnen Major League Soccer titels in 2002, 2005, 2011, 2012 en 2014. De achterkant van het shirt is uitgerust met een deel van de naam van de club: GALAXY. Tussen de l en a is prijkt een ster. De mouwen van de tenues bevatten de officiele Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van LA Galaxy. Verder is de rechter borst uitgerust met het adidas performance logo en staat op het midden van het tenue het logo van sponsor Herbalife Nutrition. Het La Galaxy uittenue wordt compleet gemaakt door een een broekje in dezelfde kleuren als het tenue. De adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalbroekje zijn wit. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Ibrahimovic, Dos Santos, Alessandrini, Boateng, Polenta, Kamara en nog meer sterspelers. Check ook het thuisshirt voor 2018-2019.

Het nieuwe LA Galaxy voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in deze SHOP

of deze winkel! Hier vind je ook andere merchandising om de Amerikaanse club mee aan te moedigen!