LA Galaxy trainingspak 2020-2021

LA Galaxy en kledingsponsor adidas hebben nu ook het nieuwe LA Galaxy trainingspak voor 2020-2021 uitgebracht. Dit pak wordt door de spelers van Los Galácticos gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Major League Soccer wedstrijden dit seizoen. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas kledingsponsor van de club uit Californië. Het Duitse sportmerk is dus ook verantwoordelijk voor het design en de productie van dit nieuwe pak.

LA Galaxy trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het nieuwe LA Galaxy trainingspak van adidas is geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit de Verenigde Staten. Zowel de trainingstrui als de trainingsbroek zijn marine blauw met donker gele accenten. Beide items hebben een standaard template van adidas, namelijk het adidas Condivo 20 template. Dit komt tot uiting in een aantal kenmerken van de trainingstrui. Zo bevat de top een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kan deze verborgen worden onder een lipje. Een ander kenmerk van het Condivo template is dat de drie strepen van adidas niet meer op de schouders staan, maar verplaatst zijn naar de onderkant van de mouwen. Deze strepen zijn geel. De mouwen zijn traditiegetrouw weer voorzien van duimgaten. Dit in combinatie met de raglanmouwen zorgt ervoor dat de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. Op de borst prijken de logo's van de club en adi & sponsor Herbalife Nutrition staat op het midden van de top. Verder is de achterkant van de trui iets langer en dit zorgt voor wat extra bescherming.

De trainingsbroek van het LA Galaxy trainingspak 2020-2021 heeft dezelfde kleuren als de trainingstrui. Deze is donkerblauw met korte, gele adidas strepen aan de zijkanten. Ook deze trainingsbroek heeft dezelfde kenmerken als alle andere trainingsbroeken van adidas. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat de spelers de broek makkelijker aan en uit kunnen doen. Verder heeft deze adidas LA Galaxy trainingsbroek een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard is het gehele pak voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Javier Hernandez (Chicharito), Pavon, dos Santos, Lletget, Efrain Alvarez, Kljestan en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwste LA Galaxy voetbalshirt voor 2020-2021. 

LA Galaxy trainingspak bestellen

Het LA Galaxy adidas trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De broek en trui kunnen los van elkaar gekocht worden. De trui heeft een prijs van € 74,95 en de broek is € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe LA Galaxy trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

LA Galaxy trainingspak 2020-2021

LA Galaxy trainingspak 2020-21 adidas