Italië warming-up trainingsshirt Euro 2020

Het Italiaanse voetbalelftal draagt tijdens het EK van 2020 ook een nieuw trainingsshirt. Dit nieuwe warming-up shirt of pre-match top wordt door de selectie van bondscoach Mancini gedragen tijdens het warmlopen in de voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden. Het nieuwe inloopshirt van Italië wordt door de spelers ook gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 kwalificatie- en oefenwedstrijden. Het nieuwe trainingsshirt van het Italiaanse elftal heeft hetzelfde thema als de andere items uit de Italië Euro 2020 collectie. Dat vertellen we allemaal in dit blog.

Blauw Italië training shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Italië warming-up shirt heeft als thema Renaissance! De Renaissance was de periode na de middeleeuwen. Het was in de periode rond het jaar 1300 en ontstond in de Italië. Het betekende destijds ook de terugkeer van elementen uit de Klassieke Oudheid. Dit was onder andere te zien in de kunst van deze periode. Dit principe is doorgetrokken naar de nieuwe trainingsshirts van Italië. Deze bevatten namelijk ook een kunstige print, geïnspireerd door de Renaissance. Deze print bevindt zich op het Italië warming-up shirt voor Euro 2020 op een diagonaal vlak, welke van de linkerschouder naar de onderkant loopt. Deze print is azuurblauw en deze kleur is natuurlijk geïnspireerd door de kleur van het Italië voetbalshirt. Niet alleen de print is classy, hetzelfde geldt voor de logo's van Puma en de Italiaanse bond op de borst. Deze zijn namelijk goud. Ook de vier sterren boven het logo van de bond zijn goud. Deze sterren refereren aan de vier gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. Verder is het Italië trainingsshirt voor 2020-2021 uitgerust met een ronde hals. De mouwen betreffen raglanmouwen. Tijdens de warming-up dragen de spelers van het Italiaanse elftal vaak al het voetbalbroekje, waarin ook de wedstrijden worden gespeeld. Wel is het trainingsshirt perfect te combineren met het nieuwe trainingsbroekje van Italië. Deze is namelijk ook donkerblauw met gouden logo's.

De Italië trainingstenues zijn ook deze jaargang weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor vochtabsorbatie, verkoeling en ventilatie. Check hieronder de foto's en check ook het nieuwe Italië Euro 2020 trainingspak of het Italië trainingsjack.

Italië trainingsshirt EK 2020 bestellen

Het Italië Euro 2020 warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Dit kan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Het shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. De shirts en broekjes zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het nieuwe Italië EK 2020 trainingsshirt exclusief in deze SHOP! 

of deze SHOP

Italië warming-up shirt 2020