Inter Milan trainingsshirt 2020-2021

Inter Milan is ook dit seizoen weer door Nike in het nieuw gestoken. De ‘’Nerazzurri’’ draagt dit seizoen niet alleen een nieuw voetbalshirt, maar ook trainingskleding. De trainingscollectie van de Noord Italiaanse club bevat ook een nieuw trainingsshirt. Dit betreft het training shirt dat door de club gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Check hier alle details van het nieuwe Inter Milan training shirt en warming-up shirt!

Blauw/zwart Inter Milan training shirt en tenue 2020-21

Vandaag hebben we de eerste afbeeldingen van het training shirt. Het nieuwe Internazionale trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar geheel in stijl van de kleuren van het Inter Milan voetbalshirt, namelijk blauw/zwart. De body van het trainingsshirt is blauw en de mouwen zijn overwegend zwart. Qua template heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Dit template komt onder andere tot uiting in de all-over print over de mouwen. Deze print bestaat uit golven en stippen, welke lijken op de structuur van DNA. Daarnaast zijn de mouwen van het Inter Milan trainingsshirt uitgerust met een diagonale taping. Deze is blauw. Waar op andere Nike trainingsshirts het logo van het Amerikaanse sportmerk naar de mouwen is verplaatst, staat de swoosh op het Inter Milan trainingsshirt ‘’gewoon’’ op de rechterborst. Dit logo is goud en hetzelfde geldt voor het logo van de club op de andere borst. Het training shirt wordt afgemaakt door een ronde hals. Het Inter Milan trainingstenue wordt komend seizoen compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met dezelfde print als op de mouwen van het training shirt. Het broekje is ook uitgerust met de diagonale banen. Op de shorts staan ook de logo’s van de club en Nike in het geel. 

Inter Milan warming-up shirt 2020-2021

De collectie van Inter bevat ook weer een zogenaamd ''pré match'' top. Dit is het voetbalshirt dat de spelers van Inter Milan alleen dragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. Van het warming-up shirt is bekend dat Nike hier altijd iets meer aandacht aan besteedt en dit komt ook terug in het design. Het nieuwe Inter Milan warming-up shirt 2020-2021 heeft namelijk een wat futuristische look. Het trainingsshirt is donkerblauw met een all-over camouflage print. Ook dit shirt bevat een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De mouwen zijn uitgerust met een diagonale gele taping en naast de logo's van Nike en de club bevat dit training shirt ook het logo van sponsor Pirelli. 

Uiteraard zijn de Inter Milan trainingstenues voor 2020-2021 ook komend seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de trainingstenues en check ook het nieuwe Inter Milan trainingspak 2020-2021 of het trainingsjack!

Inter Milan trainingsshirt bestellen

Het Inter Milan training shirt voor 2020-21 kun je vanaf nu bestellen.  De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. De warming-up shirts zijn iets duurder. Voor volwassenen zijn deze € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Directe levering!

Bestel de Internazionale trainingskleding altijd in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingsshirt 2020-2021

Inter Milan warming-up shirt 2020-2021

 Inter Milan trainingsbroekje 2020-2021